Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu!

Arsenal forumunda fanların paylaştığı Mou görseli :D Arsenal taraftarları Chelsea'ye çıkan lokum gruba ayar olmuşlar :2aloh1:

Mourinho watching CL draw....

BwI-AsBIYAAs7cY.jpg

Nuri Şahin:

"güzel bir gruba düştük. hem bizim için hem de galatasaray için güzel bir grup oldu. her iki takımın da gruptan çıkacağını düşünüyorum. galatasaray ile oynamak benim için çok özel birşey"

"takım arkadaşlarım kuradan mutlu oldu. onlar zaten istanbul'u ve türk taraftarları görmek istiyorlardı. türk taraftarları inanılmaz, onları göreceğimiz için seviniyoruz. umarım galatasaray ile beraber tur atlarız"

2 tempolu takım bakmayın sezona kötü girdiklerine sanki biz fb ye 5 atarak girdik tempolu takımlar bizi tokatlar bruma dışında çabuk adamımız yok geçmiş olsun 4.olabiliriz 3 sağlam transferle 2.de olabiliriz ama yapmayacakları için sonuncu oluruz geçmiş olsun

Öncelikle hayırlı olsun diyelim.

Arsenal, Dortmund, Anderlecht.

Takımımız iyi olsun kötü olsun. Biz üzerimie düşüp daha önceden yaptığımı gibi Arena'yı medenice cehenneme çevirmeliyiz. İç sahadan puan bırakmamak gayemiz olmalı.

Almanya'da Belçika'da İngiltere'de gurbetçilerimiz daha önceden yaptıkları gibi üzerlerine düşeni yapacaklardır.

Bence zor bir gruba düştük.

Aşırı takımlar arasında güç farkı yok. Sadece Dortmund benim için ayrıdır. Önce ki gruplarda 4. takım görece daha hafifti şimdi Anderlecht. Son zamanlarda kötü olabilirler ama Avrupa bambaşka olay. Böyle bakmak lazım. 10 puanın yetebileceğini düşünüyorum. E yetsin artık.

Öncelikle hayırlı olsun diyelim.

Arsenal, Dortmund, Anderlecht.

Takımımız iyi olsun kötü olsun. Biz üzerimie düşüp daha önceden yaptığımı gibi Arena'yı medenice cehenneme çevirmeliyiz. İç sahadan puan bırakmamak gayemiz olmalı.

Almanya'da Belçika'da İngiltere'de gurbetçilerimiz daha önceden yaptıkları gibi üzerlerine düşeni yapacaklardır.

Bence zor bir gruba düştük.

Aşırı takımlar arasında güç farkı yok. Sadece Dortmund benim için ayrıdır. Önce ki gruplarda 4. takım görece daha hafifti şimdi Anderlecht. Son zamanlarda kötü olabilirler ama Avrupa bambaşka olay. Böyle bakmak lazım. 10 puanın yetebileceğini düşünüyorum. E yetsin artık.

Arena'da eski hava yok artık taraftar herşeyi takımdan bekliyor, takım oynarsa destek var, oynamazsa herkes sus pus, takıma gaz vermek yok, anca ultraslanın söylediği "sen varya sen başımın tacı......" diye çok çok kötü bir beste var onu söyleyip duruyorlar.

Gsformalari.com dan bir arkadaşın akşam 6 da yaptığı tahmin:

[attachment=12923:uploadfromtaptalk1409294676675.jpg]

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1409294676675.webp
    uploadfromtaptalk1409294676675.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 126
Bu arada eskiden bir takımla kısa zaman önce oynayan Türk takımı , diğerine bilgi vereceğini yardımcı olacağını falan açıklardı .

Varmı bjk den böyle bir açıklama.:rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

grupta lider çıkar denecek bir takım yok aslında,dengeli denebilir,fakat takımın durumu çok kötü olduğundan 3. olabilirsek iyidir,en kolay grup portonunki,porto ne ballı takım her sene kolay gruba düşüyor

Dortmund 97 de Cl final oynadı.2 sezon sonra karşılaştık .Yine 2 sene önce cl finali oynayan Dortmund yoksa bu işaret mi?

Atletico ve Real Reus'u istiyorlardı bir ara.Biri alsın da kurtulalım.

Bu gruptan çıkacagız, biraz geç oldu ama reserve alayım şurda

arsenalında 2.senede 3. gelişi olacak türkiyeye

Geri
Üst Alt