GSC Anket Şampiyonlar Ligi'nde Uşak Olmak - Avrupa Ligi'nde Kral Olmak mı?

Şampiyonlar Liginde Uşak Olmak - Avrupa Liginde Kral Olmak mı?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
arkadaşlar tottenham maçı sonrası hepimizin aklına gelen soruyu sormak istiyorum.

şampiyonlar liginde madara olmak mı yoksa avrupa liginin demirbaşı olup geleni gideni tokatlamak mı?

CL Gelir hariç, Şampiyonlar Ligi'nin bizim takım bütçesi ve ligimizin kalitesinden dolayı bir karşılığı yok.

Sevilla gibi Avrupa ligine abanmak lazım.

Şamp. ligi, bizim gibi takımlar için gerçekten de hayal. Yarı final bile kupayı almak kadar sükseli iş olur. Hayvan gibi bütçeler ve lobiler dönüyor. Seni beni saniyede yerler.

AL iyidir. Bir UEFA kupası daha hedeflemeliyiz.

Sampiyonlar liginde olmak daima ayricaliktir kalitedir boyle sorularla ya da kralli cikarimlarla sadece gercekten sampiyonlar ligi kalitesinde olmadigimizi gosteririz.Galatasarayin yeri daima sampiyonlarin oldugu yer olmali.Biz uefayi fii tarihinde kazanmis bir kulubuz ve hedefimiz hep yukarisidir bu camianin vizyonu oldum.olasi budur.O yuzdende galatasaray hic bir turk takimina benzemez.

CL ekonomisi çok dehşet, ekonomiyi toparlamak için CL, sonra zaten arkası gelir, düzenli şekilde katılalım kafi.

Galatasaray realisttir, avrupa pragmatizmine sahiptir. O yüzden yeri avrupa ligidir, şampiyonlar ligi değildir. Ancak Avrupa ligi, şampiyonlar liginde kalıcı olmanın anahtarıdır. Sevilla ve öncesinde Atletico Madrid örnek alınmalıdır. Atletico'yu takan yoktu önceden. ŞL takımı oldular.

Galatasaray ŞL takımıdır cümlesi farklı, Galatasaray ŞL takımı olmalıdır cümlesi farklı. Biz şampiyonlar ligi takımı değiliz henüz. O yüzden hedef Avrupa ligi gediklisi olup mümkünse 2-3 kez daha o kupayı alıp artık bize avrupa liginin hafif ve normal geldiği bir dönemden sonra ŞL gediklisi olmalıyız. Avrupada başarı yok bir şey yok, biz ŞL takımıyız. oldu o zaman bu mantıkla herkes ŞL takımı olur.

Geri
Üst Alt