GSC Anket Şampiyonluk Gelirse, Olacaklar?

Şampiyonluk Gelirse, Olacaklar ?

• Kullanılan toplam oy
    34

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
Arkadaşlar şampiyon olursa sene sonu nasil bir yol izlenir? Lütfen temennileri değilde, realist düşüncelerinizi paylaşalım.

Muslera, Mertens, Barış Alper, Torreira gibi kemik isimler %99 gidecek şampiyon olsak bile kadroyu nerdeyse sıfırdan kurmamız gerekecek gibi duruyor. Şampiyon olursak Okan hoca kalır 3 sene üst üste şampiyon olmuş hoca dünyanın hiçbir klübünde yollanmaz.

pek bişey olmaz IMO
ekime doğru fırsat transferi diye iki üç abuk herif transfer edilir
cl'de her maç 5 gol yer otururuz

champ olacağımızı sanmıyom tabii
ama eğer okan buruktan, dursun ve arkadaşlarından kurtulacaksak ona da okey

pek bişey olmaz IMO
ekime doğru fırsat transferi diye iki üç abuk herif transfer edilir
cl'de her maç 5 gol yer otururuz

champ olacağımızı sanmıyom tabii
ama eğer okan buruktan, dursun ve arkadaşlarından kurtulacaksak ona da okey
Agabey ankete oyda kullanirssn cok sevinirim. Baya emek harcadim anlarsin ya

Burada anlık yapılan hoca gitsin eleştirilerine bakmayin buna bende dahil
Takım sampiyon olursa hocada yonetimde devam eder
En başta taraftar bunu ister.
Tepeden tırnağa değişim şart..
Heleki şu başkan ve yönetimin devamını isteyen her kim varsa K.O.Ç la iş tutuyordur.
Yemin ederim inanılır gibi değil.
Şu transfer döneminde göz göre göre yapılan rezilliklerden sonra bu adamların şu takımın başında kalması ilerleyen süreçte bizden hiçbir halt olmayacağının göstergesidir.
Her hangi Bir iş yerinde yapılsa şu rezillikler o kişiler bırak orada kalmayı tazminat davası açılırdı.
Galatasarayın haklarını savunmaya falan daha gelmedim.

Okan buruk konusunda ben lig ve avrupa arasında bu kadar fark hissettiren.Avrupada başarının bu kadar olmayacağını hisettiren bir teknik adan görmedim.Transferde yönetim ne kadar hatalıysa en az okan burukda o kadar hatalı.

Muslera, Mertens emekli olur.

Toreira ülkesine döner.

Sanchez Abd ya da Arap liglerinden birine satılır. ( 10-15 öp başına koy )

Barış Epl, Bundesliga, Seri A liglerinin başaltı takımlarından birine satılır. ( En fazla 9-10 m euro)

Sallai, Feankowski, Jelert, demirbaş olur.

Sara, Lemina bir sene takılırlar.

Cuesta? Tek bildiğim kazığı sağlam yedirdiler.

İcardi büyük ihtimal ülkesine döner.

Morata garibim o da menejerine kulüp bul der.

Yunus ile Apokerim takımın abileri olur.

Eren bir süre sonra beğenilmez, yerine adam bakılır, kulubeye çekilir.

Yusuf transfer yasağı olmayan bir Anadolu kulübüne kiralanır. Maaşını biz öderiz.

Sonuç : Şampiyonlukların ekonomik getirisi çöpe gider + borç artar.

seneye ne okan hocayı ne dursun başkanı nede o yönetimden bir kişiyi istemem ben şahsen. Kadroya gelince radikal değil double radikal kararlar!

Şampiyonluk gelse de gelmese de olacağı söyleyim, önümüzdeki yıldan itibaren klasik düşüş senaryomuzu yaşarız, öyle saçma sapan topçular alıp öyle maliyetlere soktular ki, takım mühendisliğini öyle bir bok ettiler ki, seneye de bundan daha iyisini yapamayacakları için bu Okan, Dursun ve avaneleri gitmeden kendimize gelemeyiz. Kadronun tamamen yenilenmesi lazım, bunu doğru düzgün yapabilecek adam yok şu an kulüpte, o yüzden bu sene şampiyon olalım bari de 5.yıldızı kurtaralım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt