GSC Haber Sanchez: "Golleri sadece Muslera'ya yıkmak doğru değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Sanchez: "Biz hata yaparken takım olarak hata yapıyoruz demektir. Muslera hatalı gol yemiş olabilir ama defans hatalı mı, orta saha, forvetler hepsine bakılmalı. Takım halinde kötü oynuyoruz. Sorumluluk alacaksak bir iki kişiyle değil herkes üzerine düşeni yapmalı "

e yani. Yarmelenko 35 mi 40 mı kaç yaşında bu adama kafa vurduruyorsun sen ne işe yararsın arkadaş

3. Golde mal gibi kafa vurduyon bir de konuşuyon

Siz de iyi değilsiniz ama Muslera'nın rezalet halinden size pek sıra gelmiyor,

takım arkadaşınızı satmamanız güzel ama böyle giderse arka 4'lü komple gidersiniz, bilin bunu.

Sorumluluk aldınız ne olacak ki kaç haftadır bir şey oynadığımız yok. Özür dileyen sonrasında ilerleme kaydeder.

Sanchez: "Biz hata yaparken takım olarak hata yapıyoruz demektir. Muslera hatalı gol yemiş olabilir ama defans hatalı mı, orta saha, forvetler hepsine bakılmalı. Takım halinde kötü oynuyoruz. Sorumluluk alacaksak bir iki kişiyle değil herkes üzerine düşeni yapmalı "
Alın o zaman kardeşim.

Ilk gol muslera’nin hatasi

Ikinci gol de muslera alti pas’a cikamiyor hatali,jacops ise arkasinda olan adama vurduruyor en büyük hatali jacops

Ücüncü gol de sanchez hatali zamanlama hatasi yapiyor rakip oyuncu’ya vurduruyor

Yarmolenkoya nasıl vurdurursun o kafayı sana hiç yakışmadı

En azından kötü oynadığınızın farkındasınız, lamı cimi yok kendinize gelin burası Galatasaray feriştahınızı bile yok sayarız sileriz. Babamızın oğlu olsa söz konusu Galatasaray ise tanımayız.

3-1 olunca Sanchez ve Abdulkerim çıkıp Jelert ve Metehan girse 2 gol yemezdik.

2. ve 3. golde muslerayı suçlu görmüyorum işin özü katılıyorum bende ancak. Kritik yerleree kolu yokmuş gibi davranan dedansa güven vermeyen kalec de kendine çeki düzen verecek.
Kaleye her gelen ilk şut gol oluyor yav nerede var bu istatistik.
Ya izliyor ya geç hamle yapıyor.
Çıkıp alsa topu bu herif alabilir almıyor.

Ya bas git Sanchez sinirlerimi zıplatma sen de gittin EYTli adama yol geçen hanı oldun zaten.

Vermeseydin 35 yaşındaki adama kafa topunu da maçı kazansaydık davinson efendi

haklısın sanchez asla iyi bir nelson kadar iyi bir stoper değilsin zor olursun.Savunma va topu sıfır adamda

Siz rezil olmasanız zaten musleraya iş düşmez...

2. ve 3. golde muslerayı suçlu görmüyorum işin özü katılıyorum bende ancak. Kritik yerleree kolu yokmuş gibi davranan dedansa güven vermeyen kalec de kendine çeki düzen verecek.
Kaleye her gelen ilk şut gol oluyor yav nerede var bu istatistik.
Ya izliyor ya geç hamle yapıyor.
Çıkıp alsa topu bu herif alabilir almıyor.
Maçın son dakikasında ileri top dikti, rakibin yarı sahasının ortasına anca ulaştı. Fizik gücü de kalmamış. Orada belli oldu iyice.

Geri
Üst Alt