#Santi Cazorla

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
[attachment=9442:upload_2014-4-10_18-53-23.jpeg]

Temenni değil, haber üzerine açılan bir konudur. Bugün 2-3 yasaklı kaynakta ilgilendiğimiz yönünde haberler var.

Habere göre kupa kazanamadığı için Arsenal'den ayrılmak istiyormuş. 10 Milyon Euro istiyormuş Arsenal. Son karar Wenger'e ait olacakmış.

Arsenal sezon sonu Draxler'i alacak gibi duruyor Wenger'in yaş takıntısı da malum. Ayrılmak da istiyorken satışına onay vermesi muhtemel.

Siz ne düşünürsünüz, bu transfer olur mu? Olursa nasıl olur?

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-10_18-53-23.webp
    upload_2014-4-10_18-53-23.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 182
Olmaz ya, olursa muazzam, harika, muhtesem bisey olur.

Şahane olur da tüm büyük liglerde iyi takımlar ister, pek şansımız olmaz bence.

Bu sene Fenerbahçe maçlarında da Arsenal'in en teknik, zeki ve etkili oyuncusu idi bana göre.

Satışa onay vermesi muhtemel seneye kabuk değiştirecek zira Arsenal. Ben mutlaka bir üst düzey forvet ve Draxler'i alacaklarını düşünüyorum.

Kendi de gitmek isterse olabilitesi var bence. EPL'de başka takım ilgilenmez bu düzeyde.

İspanya'ya dönebilir tabi.

Bize sira gelmez. Hem 10 Milyona verirler mi bilemiyorum. Muazzam bir futbolcu.

Gelse bile

Bruma--Sneijder--Cazorla

------------Yabancı-----------

olunca Telles Melo ve Muslera'dan birinin kesik yemesi lazım.pff:(

Gelse bile

Bruma--Sneijder--Cazorla

------------Yabancı-----------

olunca Telles Melo ve Muslera'dan birinin kesik yemesi lazım.pff:(

Gelirse dert etme oynatırız bir şekilde. Cazorla bu Villareal'in %70'i idi bu adam tek başına bir ara.

Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Cazorla hattını kuralım forvette Burak'a bile razıyım ben.

+2'yi unutmuşum sonradan girebilir o zaman.

Burak oynamasın be abi.

Bence de oynamasın da çok üst düzey bir bek Dani Alves gibi, veya takıma karakter katacak bir stoper Pepe, Dede gibi alınırsa ben razı kalırım.

Drogba'yı da uzatırsın 1 sene daha indirim yaparsa önemli maçlarda o oynar dinlene dinlene.

10 milyona tav oluyorlarsa hemen alalım. O paranın en az 2 katını isterler.

Yabancı sınırı düşünüldükten sonra alınmalı.

6+2 yabancı olursa;

Drogba,Eboue,Burdisso Gönderilir, Amrabat,Dany,Ontivero kiralanır yada Satılır.

Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Cazorla-Bruma(Chedjou-Hayrovic)

Eren Derdiyok,Mevlüt Erdinç,Cenk Tosun,Deniz Yılmaz,Samet Yeşil den 2sini;

Emre Can,Tolgay,Hakan Çalhanoğlu,Serdar Aziz bunlardan da en az 3ünü rotasyon için almak lazım.

Haberi bende okudum ama oyle demedi tam olarak, 31 yasina kadar Arsenal da kalacagini soyledi (kontrati o zaman bitiyormus), eger ozaman kadar Arsenal da ilerleme olmaz veya kupalar kazanamaz ise ozaman iyi dusunup ayrilabilirim demis.

Geri
Üst Alt