GSC Portal Savunma Kurgusu Bozuldu!

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

antrenman.jpg

Haberin Devami GSC Portal'da

Son düzenleme:
Hangi savunma?

Sakatlanan Melo'nun yerine Yekta'yı oynatacakmış.Çolak yine oynamıyor.

Belki bozuk savunma kurgusu daha çok iş yapar

Hala Yekta diyorlar yahu. Bu kağnılardan vazgeç artık, kıçını çeviriop dönene kadar ataklarımız bitiyor. Emre Çolak hiç beğenmem ama şu an elimizde o bölgeye çeviklik, tempo getirebilecek oyunculardan birisi. Niye kullanmıyorsun be adam

Semih yerine Koray, Melo yerine Emre. Orta sahadaki diğer isim Hamit olabilir. İleri üçlü Bruma-Sneijder-Olcan olmalı. Forvette Umut şu an için en iyi tercih ( ne yazık ki)

Sorun geri 4 lü savunmadan daha fazla orta sahada. İstersen Chelsea'nin defans 4'lüsünü getir, bu hamlesiz orta sahayla rezil olur. Forveti hiç saymiyorum.

Son düzenleme:
Kasimpasa macinda kac tane yeriz acaba?

Belli ki yine 4-3-3 oynatacak. Üstelik bu sefer Melo yerine ondan daha yeteneksiz Yekta defansin önünde oynaycak.

Savunmanın ortasında Hakan Balta-Koray Günter ikilisinden başka seçeneği olmayan İtalyan teknik adam, orta sahada Melo’nun yerine Yekta’yı oynatmayı planlıyor.

Kasımpaşanın aklı fikri bu maçta görünüyor, kupa maçında tuzlaspora 3-1 yenildi..

Prandelli, Melo’nun forma giyememesi durumunda boşalacak yabancı kontenjanını, Goran Pandev için kullanacak.

bruma yine yok.

bu cocuk kacip gidecek, ribery gibi arkasindan zirlayacak taraftar

Savunma'nınn önünde Melo'nun pozisyonunda Emre Çolak'ın oynamasını isteyen taraftarlarımızın Prandelliyi eleştirmeleride ayrı bir ironi !

Yekta kimdir necidir ya? Onun gibi düz adami oynatarak hicbirsey elde edemeyiz.

Bu arada Gökhan Zan sakat degilse %100 oynar. Hakan Balta ve stoper?

pandeve de gün doğacak 20 maç oynayıp sözleşmeyi garantileyecek

Sorun geri 4 lü savunmadan daha fazla orta sahada. İstersen Chelsea'nin defans 4'lüsünü getir, bu hamlesiz orta sahayla rezil olur. Forveti hiç saymiyorum.

Şunu bir tek Prandelli denen hoca bozuntusu göremiyor maalesef...Selçuk Hamit gibi ağır vasıtalarla bu iş yürümez..Bakmayın ben bu yıl Meloyu bile savunmada beğenmiyorum..Hücum olarak gayet iyi ama savunması zayıf kalıyor..

Geri
Üst Alt