Üye Görüşü Sayın Aysal... Zarar Veriyorsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal gelecek ay Fotomaç'ın Skibbe ile ilgili attığı başlığı Ünal Aysal için kullanırlar.

imparator'u göndererek cesur ve doğru bir hamle yaptı ama malesef kendiside dediği gibi futbol fakiri olduğu için
sonrasını fiyasko yönetti aslında bu sürecin başı güçlü yönetimi parçalayarak boş adamları yönetime alarak başladı hamlesi doğruydu keza takım şimdiki gibi rezalet durumdaydı parayı görünce takımdada ışık olmayınca kovulmak istedi ve gönderildi ama sonrasını doğru yönetemedi başkan futbol fakirliğinden ötürü sürecin özeti benim penceremden budur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben şunu anlayamıyorum.

Diyorsunuz ki, cumhurbaşkanı düşman, hükumet düşman, TFF düşman, medya düşman. Doğru düşmanlık yapıyorlar yalan değil.

Peki bunun karşısında Ünal Aysal Galatasaray' ın haklarını koruyabiliyor mu? Verilmesi gereken cevap bu. Eğer koruyabildiğini düşünüyorsanız Ünal Aysal kalsın.

Ben koruyabildiğini düşünmüyorum. Galatasaray düşmanları zarar vermek için planladıkları her şeyi uygulayabiliyorlar. Engel olamıyor.

Yönetimi dağıttı nerde beceriksiz adam var topladı yönetime ondan sonra düşüş başladı

dolaylı yoldan zarar veriyor evet.

takımı sabote eden futbolcular var onları klüpte tutarak ediyor. Bakın bu konu çok ciddi

şaka maka değil aziz yıldırım vs. talimatıyla oynayan futbolcular var bu takımda.

normal şartlarda Galatasaray rakipleriyle arayı çoktan açmıştı.

şimdi aysal gitse başkası gelse farklı olmayacak hatta daha kötü olacak Çünkü amaç zaten onu göndermek

Aslında her şey terim'in gönderilmesi ile değil, yeni yönetime ali dürüst ve Albayrak'ı almayarak çok zayıf bir yönetim ile devam etmesi ile başladı.
Akabinde terim gönderilince Gs ' de futbol aklı kalmadı. Florya'ya eski basketbolcuyu falan gönderdi başkan..Bize teknik direktörden ziyade bir futbol beyni lazımdı. Florya'yı kontrol edebilecek , ligi bilen , planlı çalışabilen biri..
Mesela Mehmet Demirkol'u getirseydik bugün başka şeyler konuşuyor olurduk.
Yapılmadı, Mancini geldi şampiyonluğu kaptırdık,prandelli geldi radikal hamleler yapılmazsa yine kaptıracağız,bu sefer de başkan prandelli'yi kovar,yerine başkası gelir..döngü böyle sürer...

Konuda üslup olarak hatalar var, hadi Galatasaray yazılarını ben düzelttim de, üsluba dokunamadım.

Kaldı ki herşeyi düzeltiriz de Berat 'ın kafayı nasıl düzeltelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt