# Sébastien Haller

Bu adamı galiba bizim scout ekibi ciddi bir şekilde hocaya önermiş

Ama bir şekilde olmamış sanırım nedenini hatırlamıyorum

Forumda ki scout ekibinden tanıdığı olan Yunus Emre Kılıç diye bir üye vardı o söylemişti :)

Devre arası alınsın acil. Umut Bulut'tan sonra İbrahimovic gibi gelir.

Norwich ve Sunderland, Utrecht'in Fransa 19 Yaş Altı takımında da forma giyen golcüsü Sebastien Haller ile ilgileniyor. Haller için Utrecht 9 milyon avro fiyat biçti.

Kaynak: L'Equipe

Telegraaf da haberleri cikmaya baslar birazdan.

Donk dışındakiler 18-25 yaş arası olacakmış. Ne olur forvete Haller gelsin. 7M'ye alsak 25'e satarız. Kıyın paraya alın şu çocuğu.

https://www.transfermarkt.com.tr/sebastien-haller/profil/spieler/181375

Twitter'da TT oluşturup kamuoyu yaratalım. Bu yaşta daha iyisi bulunmaz. En geç 2 seneye herkes ismini duyacak(eğer olağanüstü sakatlık vs. olmazsa)

Son düzenleme:
bu cocuk için artık cok geç galiba

yok. Norwich ve Southampton görüşüyordu bir ara ama şimdi baktım hiç bir takımın gündeminde değil. En fazla 6-7M ödersin ama forvet sorunun yıllarca biter.

abi bana kalsa da gelsin ama hem bizimkiler alamaz hem de premier ligden isteniyorsa onlarla yarısaymayız

abi bana kalsa da gelsin ama hem bizimkiler alamaz hem de premier ligden isteniyorsa onlarla yarısaymayız

South'ta Pelle ve Long . var. Geleceğe yatırım için alırlar anca. Norwich'te oynar ama küme düşmeye oynar. Oynama garantisi verilirse rahat gelir.

Geri
Üst Alt