Şekip Mosturoğlu: "Tahkim 6-1 bizde!"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Tapeleri yayınlamaya devam,

BuHySSfCIAEXh29.jpg

yeni bir şey olmadığı halde niye gündeme

getirdin

AĞA BEYEFENDİ

Unutturmamak için Berat. Unutup goygoyla ömrümüz tükenmesin diye...

Bunu yapınca suçlu ilan edileceksem açmayız bir daha...

Goy goy konu açma istihkakını sen dolduruyorsun nasılsa , ben de biraz daha ciddi konular açayım istedim...

arkadaslar bu adamlar daha ceza bile almadi biz halen transfer pesinde kosalim bunlar istedigini halen yapiyo siz zanediyormusunuz bu sene bize 4. yildizi taktircaklar ??

eger uefa veya fifadan bise gelmese bu sene sampiyonlugu filan unutun adamlar gözümüzde soka soka halen sike yapiyorlar

kolombiya felan gibi olsaydık iki üç fanatik taraftar bunu evinin önünde tarardı. korkudan camdan bakamazdı. avrupalı olsaydık zaten çoktan b.ku yemişlerdi. böyle arada olunca m.l gibi yaşıyoz işte. spor bakanı da olur bu

Hayır asıl acınacak bir ülke olmamızı bana düşündüren ;

Bu adamlar tüm bunlara rağmen " Adalete fener yak" diyebiliyor. Ve daha da trajik olan, milyonlar bunlara destek veriyor.

Ulan hayvan... Herşey yapmışsın işte... Her türlü pislik var... Ama nasıl bir ahlak, nasıl bir ruh haliniz , nasıl bir karakteriniz varsa artık...

Çıkıp " Evet biz bu işi yaptık ve yakalandık" demek yerine " Ya biz yaptık ama biz Feneriz " diyorsunuz...

Yapmadık bile diyemiyorsunuz...

ulan şikep monsteroğlu.. azıcık şerefin varsa avukatlığı bırakırsın.. haysiyetsiz..

Aziz Yıldırım'dan ağır küfürler | Özgür Klavye

[h=2]Aziz Yıldırım'dan ağır küfürler[/h]Cumartesi, Ağustos 13, 2011 Atakan 0 yorum
aziz-yıldırım, fener, fenerbahçe, gundem, küfür, küfürleri

Aziz Yıldırım'dan nağmeler'e başlayalım mı? Okeyto, başlıyoruz.

Gözaltılar başlamadan bir gün önce, Aziz Yıldırım ve asbaşkanı Şekip Mostoroğlu konuşuyor, asbaşkan bilgi veriyor:
"Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde"

Bu demek oluyorki şike belgelerini inceleyen şu anda düşecek takımları belirleyecek disiplin kurulu
4-3 üstünlükle Aziz Yıldırım'ın adamlarında.

Peki böyle bir analizi neden tutukluluktan 1 gün önce yapma gereği duydular, sonuçta şampiyon takım... Nedeni çok basit arkadaşlar. Gazeteler, haber siteleri hep yazdı ne yazık ki çabuk unutuyoruz. Olayları birleştiremiyoruz. Aziz Yıldırım'ın emniyetin içinde adamı varmış, geliyor tutuklamaların yapılmasından önce Aziz Yıldırım'a haber veriyor böyle böyle diye...

Eeee...

Aziz ne yapıyor. Olayların önceden bu noktaya geleceğini hesap ediyor ve tahkim kurulu ve disiplin kurulunu yokluyor. 6-1 bizde. 4-3 bizde.

Eeee...

Kös kös oturup tutuklanmayı mı bekliyorlar? Hayır tabi. Fenerbahçeli üst kademeden Aziz Yıldırım dahil 11 kişi diye hatırlıyorum gidip Kıbrıs'a uçak bileti ayırıyorlar, uçacaklar. Bilet ayarlanıp kaçacaklarını gören polis operasyonu planlanandan 3 gün önce yapıyor ve gözaltına alınıyorlar.

Aziz Yıldırım hala sık sık rahatsızlanıp elinde bazı dosyaları okuyup duruyor. Ne dosyası bilemiyorum. Gündemi mi takip ediyor, avukatların verdiklerini mi okuyor, gazete mi okuyor ne yapıyorsa. Neyse kahin değiliz bir yerde...

Devam edelim...

Fenerbahçe-Kayserispor maçı için görevlendirilmiş Fırat Aydunus beşiktaşlı bir hakem diye eski TFF başkanını arıyor (ki yenisi de fenerli, TS protesto ediyordu seçildiğinde, sonra tutuklamalar patladı üstüne). Arıyor ve konuşma şu:

"Pazartesi günkü adam için Oğuz konuşsun. Bir şey istediğimiz yok ama yani şimdi buBeşiktaşlı. (Fenerli değil tırsıyorlar...)

Devamını küfürüyle müfürüyle direk kaynağından yazıyorum.

Yıldırım 9 Mart saat 19:54'te Karakaya'ya Bursasporlu Ozan İpek'i şikayet ediyor: "Ozan İpek mi ne Bursalı. Fenerbahçe- Gençlerbirliği maçını seyrederken güldük demiş. Maçı demiş bu kadar belli etmesinler işte hakemlere falan sallamış. Bir yarın bakın onu. Pez.... verin gitsin." Karakaya: "Tamam başkanım."

Yıldırım, 27 Şubat'ta Karakaya'yı arayarak, 3-3 biten Trabzon- Kayseri maçının hakemi için, "Bunun gibi hakemi s.... ben ya Bunun a... k...ben ya. Bu hakem makemliği bıraksın yarın çok ağır beyanat veririm ha A.... k.... böyle hakem mi olur ya O....ç.... bu ya" ifadelerini kullanıyor.

15 Mart'ta MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın kulüp başkanlarını hedef alan sözleri üzerine çıldırır ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Özgener'i arar: "Şimdi Kulüpler Birliği var buna istifa çağrısı yapacağım. Özgener: Yapma başkan. Sıkıntı olur. Allah aşkına yapma Yıldırım:Lan orospu çocuğu sen şampiyonları, küme düşenleri tayin ediyorsun. Sen farkında değilsin ki şerefsizoğlu şerefsizÖzgener: Öbürü istifa edecek başkanım söyledim ona, Yüksel Okçuoğlu edecek. (Bu ne cesaret! demeyin, zaten oraya onu getiren Aziz Yıldırım...)

16 Nisan'da Fenerbahçe'nin 1-0 90+ da zorla galip geldiği Gaziantep maçında Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya'yı arayarak, "Yandık a. k.. Telefonu da kapattım 5 kere aramış" der. Karakaya da, "Mahmut da kapattı abi inşallah bari yensin de h... s.. yenerse" dediği tespit edildi. Saat 21.14'te ise Kızıl, kendisini arayan Ömer isimli şahsa, "Fener'i mahvetti Hüseyin Göcek. Ödüm koptu. Gol olmasaydı Aziz Bey öldürürdü bizi" dedi. Yıldırım, 30 Nisan 2011'de Mümtaz Karakaya'ya telefonda "Benim söylemediğim adam ne başkan olur ne bilmem ne olur. Onu bilin yani. Senin İzmirli başkanın i..e tamam mı?" diyor.

Geri
Üst Alt