Şekip Mosturoğlu'ndan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Zafer Şener Hakkında Suç Duyurusu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda konuşan divan kurulu üyesi Zafer Şener, Fenerbahçe'yi hedef almıştı. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Şener ile ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

MOSTUROĞLU: "SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR"

Şekip Mosturoğlu açıklamasında, "Zafer Şener isimli şahıs hakkında Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğünün 44 (4) maddesi gereğince Yüksek Divan Kurulunu temsilen suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadelerini kullandı.

ZAFER ŞENER NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Zafer Şener açıklamasında, "Kanarya'dan post, Fener'den dost olmaz! Oraya o Anadolu takımının tribününe giden seyircimize kucak dolusu sevgiler sunuyorum. Niye biliyor musunuz? 3-1 yaparak; haysiyetsiz, şerefsiz ve hırsızlara Türkiye'nin en büyüğünün kim olduğunu gösterdiler!" ifadelerini kullanmıştı.

[NTV Spor]

Zafer bey ifadesinde Ali Koç'un videosunu açıp ona dediklerini iade ettim dese yeterli olacaktır herhalde.

Bize neler dediler biri çıkıp dava etmedi, ettiyse de bir halt olmadı.

Zafer Şener reyiz bundan böyle adamımızdır. Hak edene hak ettiği şekilde hitap etmiştir ve gerçekleri söylemiştir.

Sarı mavi şikeci anadolu kulübünde rahatsızlık yarattığına göre çok doğru noktalara parmak basmıştır, tekrardan tebrik ediyorum.

mahkemeye gitmesine gerek yok. avukati gider gerekli islemleri yapar para cezasi olan komik meblagi da bozuk para olarak gonderir fener tesislerine.

Yüzyılın şikesini yapan adamlara doğru dürüst ceza vermezsen böyle yüzsüzce üste çıkar.

shakeip'i geçelim de...

o konuşan üyeyi de gs'a hiç yakıştıramadım.

tam fbli ağızıyla, gülünç açıklamalar yaptı bence.

Geri
Üst Alt