Selçuk İnan: "Ben de kendimden memnun değilim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bari gerçeği kabullenmiş.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalan haber trabzon topcularında ozeleştri yapma kabiliyeti yoktur. Radyoaktif fındık yada caydan kaynaklanıyor olabilir

O zamanla bu zamanı nasıl karşılaştırıyor.Taktik bilgisi de neredeyse 0 galiba.O zaman kanatlarda savaşan Emre Çolak ve Engin Baytar hemen önlerinde de Elmander ve Necati pres canavarlarıyla beraber haftada bir maç yapıyorlardı ne alakası var o zamanla bu zamanın.

Edit: Sporcini nedir aga :D

O zaman bir ıslık da sen çal Selçuk !

işin teknik taktik felan hiç alakası yok azim hırs isteğin teknik taktiğimi olur lan ?

İşçi Bulma Kurumu'na gidip "Abi bi işçimiz kayboldu,onu bulur musunuz?" dedim,satırla kovaladılar... selçuk kayboldun oğlum kayboldun ilk seneni mumla arar olduk :38573:

Haberin yalan olduğu internet sitesinin adından belli. Galatasaray'ı karıştırmak istiyorlar.Bir futbolcu asla kendimden memnun değilim demez herhangi bir röportajda.Eğer demişse o kulüpte kalamaz zaten.Birlik olup Galatasaray düşmanlarını her platformda yenmemiz lazım

adama bak, sampionlar ligine gitimigiz den beri berbat, hep ancak sezonun son iki macinda iyi oynadi, oda demek ki sampionlar ligi ekstrasi olmayinca, kapasitesi kaldirabiliyor.

Sporcini Mancini'nin mi? Ayrıca 5 metre kenarda oynayınca bu kadar düşüyor performans öyle mi? Beynim sünger olsaydı belki inanırdım be Selçuk. :o

Adam oturmus uydurmus yahu
Boyle adamlarin ekmekleri elinden alinmali

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konu yalanlandigina gore kilitleyebiliriz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt