Selçuk İnan, Kadro Dışı Kalabilir!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
selcukayhan1.jpg

ÖZEL: Fenerbahçe derbisinin ardından Galatasaray'da yaşanan kriz büyüyor...

Sarı-kırmızılıalrda bu dev mücadelede oyuna girmediği için tepki gösteren kaptan Selçuk İnan ile yardımcı antrenör Ayhan Akman arasında yaşanan tartışmanın ardından teknik direktör Jan Olde Riekerink, Selçuk!a "Yarın antrenmana gelme" dedi.

Bu görüşmenin arından Selçuk İnan, bugün yapılan antrenmana çıkmadı.

Galatasaraylı futbolcular da bugün kendi aralarında bir toplantı yaparken bu konu masaya yatırıldı.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de bulunduğu toplantıda söz alan Sabri Sarıoğlu, Selçuk'u hedef alarak "Onlar zaten daha önce beni de yemişti" dedi.

Hakan Balta ile Yasin Öztekin ise Selçuk İnan!'a destek veren isimlerdi.

Hakan Balta toplantıda, "Selçuk, 5 senedir burada. Ne çabuk unuttunuz takıma kattıklarını" derken Yasin Öztekin ise "O, bu takımın kaptanı. Tabii ki konuşacak. Ben mi konuşacağım?" ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan Nigel de Jong ise "Herkes hata yapabilir. Ama yaptığı hatanın bedelini öder" dedi.

Selçuk İnan'ın Galatasaray'da kadro dışı bırakılması gündemde... Başkan Dursun Özbek, yöneticilere Selçuk ile öğleden sonra kendisinin görüşeceğini söyledi.

gamaspor

Hadi inş

Prandelli zamanı da Arsenal maçında karın ağrısı tutmuştu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de bulunduğu toplantıda söz alan Sabri Sarıoğlu, Selçuk'u hedef alarak "Onlar zaten daha önce beni de yemişti" dedi.

Hakan Balta ile Yasin Öztekin ise Selçuk İnan!'a destek veren isimlerdi.

Hakan Balta toplantıda, "Selçuk, 5 senedir burada. Ne çabuk unuttunuz takıma kattıklarını" derken Yasin Öztekin ise "O, bu takımın kaptanı. Tabii ki konuşacak. Ben mi konuşacağım?" ifadelerini kullandı.

hayda
plot thickens

ya bu ayhan futbolcuyken topu falan ısırıyordu bazen hırs yapınca ama böyle agrasifde değildi. yasin veya benzer bir tipi çekip vuracağı garanti gibi bu yıl.

Sabri denen yamyam yokmu kardesim tum cete bu adam.

Dursun ve yönetimi mi yapacak.O kadar cesareti olduğunu sanmıyorum.En fazla sembolik bir para cezası gelir.Daha fazlası olmaz.

Ben olsam takımın kabadayıları(Selçuk,Wesley,Poldi,Sabri,Semih,Yasin,Hamit) kadro dışı bırakırım. Sürekli bir egoistlik,sürekli bir trip yeter artık.

Devre arasına kadar kalanlarla götürüp, devre arası bunları yollamaya çalışırım. Sonra scout'un önerdiği gençlerden alırım. Bu sene şampiyonluk mucize bence.

Artık egoist,tripçi tayfadan külliyen kurtulma vakti. 2.Yarı kalanlarla; mücadele eden,pes etmeyen,diri bir takım olmak şampiyonluktan önemli.

Son düzenleme:
Insallah oyle olur

selcugun sabrinin artık takımdaki miadı dolduda okeye dönüyorlar

Bu toplantıya dinleme cihazı mı sokmuşlar?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yaa bırakın 2 gün sonra affedilecek zaten

Yerine Ayhan Akman'ın çıkıp oynamasını talep ediyorum :hat:

Selçuk mu Sabri mi kanser dersen cevabım net biçimde Sabri olur.

Öncelikle takım içinde olanları basına kim servis ediyorsa onun kellesini almak lazım

SARI KIRMIZI!

Zannetmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yatacak yerin yok Sabri. aRMUT.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadece selçuk yetmez. en başta selçuk, sabri, sneijder gönderilmeli.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt