Selcuk İnan'a Sürpriz Talip

yazık ya hiç iş ahlakları kalmamış nelerle ugraşır olmuşlar yazık gercekten

bu adam hala trnin en iyi orta saha oyuncusu

yeteneklerini kimse tartisamaz sampiyon oldugumuz yillari hatirlayin yeter zaten

Wesleyle hicbir problemi olmaz Selcukun

benim gözümde iki suclu az önce yazdigim kisiler

bu ikisini yoliyalim dertler bitsin!!

en iyi oldugu sezon yani bizde ilk sezonundada bu ikisi yoktu ve o sene müthisti Selcuk

türkiye kim ki ? düsük bir orta sinf futbol ülkesi, her 6 sene ancak bir kupaya katiliyoruz...

everton istese ne olacak? gidermi saniyorsunuz selcuk gibi oyuncular ingiltereye? adam max. evertonda yillik 1-1.5mio euro kazanir daha fazla alamaz , ama türkiyede rahat bir 2-2.5mio alir ve keyfine bakar. ah su yabanci siniri olmaza varya en kral türk futbolcunun alacagi para 1mio tl daha fazla olmaz.

ne kadar da yabancı hayranlıgımız var anlatamam...hayır drogba bu sene gıdıcı zaten selcugu yollamak neyın kafası? 2 senede ıstıtatıstık bırakmamıs bı oyuncu 1 sene katlanamayacak mıyız bırıne? aralarında bırsey olmus bellı kı belkı selcuk haklı nerden bılecegız?dırek drogbayı sneıjderı savunmanın ne mantıgı var...ayrıca da 40 metreden kaleye vuran drogbaya tabı tepkı verecek..o gelene kadar selcugun 2 senede rahat 6 7 duran top golu vardı geldı bırakmadı kımseye...kısacası yonetım futbolcu taraftar arasında kopukluk oldu takım ıcınde kopukluk oldu..mancını ısmı basından berı soyledım hatalıydı hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelım.

takımda yollanacak kısıler burak drogba eboue'dir..gerisi kaldıgı zaman bı sorun cıkacagını zannetmıyorum hele selcuku satmak gıbı bı hata yapılmaz ınsallah..dunya kalıtesınde ortalama bırısı olsada trde en ıyı orta sahadır...yabancı sınırı kalacaksada selcukta kalmalıdır.

Atiyorum bu sezon bi 5 macini izledilerse ( ki rahat iki katini izlemislerdir - transfer istekleri dogruysa), Selcuku hayatta almak istemezler.

Selçuk sneijder olduğu sürece veya herhangi bi 10 numarayla kötü oynar

bunun nedeni Selçuk topu kullanmayı seven bi oyuncu ve ilk sezondan sonraki yaz transfer döneminde sürekli dedim 10 numara transfer edersek selçuğun performansı düşer diye,o yüzden 2.forvet oynayan bi adamı alsaydık (m.suarez)daha iyi oynardı Selçuk

selçuğun etkili olduğu sezonlara bakarsanız bu böyle zaten,ts de oynarken jaja 2.forvetti ve Selçuk daha iyi okuyodu oyunu,bize geldiği ilk sezonda ise orta sahaya gelip top yapabilen bi necati vardı önünde,arkasında melo yanındada emre ve engin gibi adamlar olunca hücumdaki etkinliğini son derece iyi kullandı ve hepimizin hayran kaldığı bi adam haline geldi

sonuç olarak önümüzdeki sene sneijder kalırsa Selçuk yine iyi bi performans gösteremez

ya Selçuklu bi takım kurucaz yada sneijdersiz

Haber doğruysa (ki sanmıyorum) ve bu olay gerçekleşirse transfer başarısı olur Galatasaray için.

Sneijder adamın oyununu bozuyormuş :D Sneijder o kadar sakat oldu, cezalı oldu ben Selçuk'u göremedim. Gören oldu mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt