Selçuk: "Tarihe geçmek istiyorum"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, sarı kırmızılı kulüpte oynayarak hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Bu sezon 4. yıldızı takmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Selçuk, ligi ikinci bitirmeleri durumunda bile Şampiyonlar Ligi'ne kalacak olmalarının takımı rehavete sürüklediğini ifade etti.

Galatasaraylı Selçuk İnan, hedefinin 4. yıldızı takarak tarihe geçmek olduğunu söyledi.

Lig yorgunluğunu İzmir'in Çeşme ilçesinde atan Selçuk İnan, Galatasaray Televizyonu'na sezonun değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray'da oynayarak büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini aktaran Selçuk, gelecek sezonda en büyük hedefinin 4. yıldızı takmak olduğunu vurguladı. Galatasaray kaptanı, "3 senede 5 kupa kazandık. Artık Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorum. Ama bu sene kazanacağımız 4. yıldızın bundan sonraki yaşantımda ve kariyerimde çok ayrı bir yeri olacak. Öncelikli hedefim bu sene 4. yıldızı takmak" diye konuştu.

Bu sezon neden şampiyon olamadıklarını değerlendiren Selçuk İnan, "Şampiyonlar Ligi'ne ikincinin direkt katılacağını bilmek biraz avantaj, biraz da dezavantajdı. Takım arkadaşlarımda ve bende 'ikinci bitirsek bile Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz' rehaveti gelmiş olabilir. Ancak hem Devler Ligi'ne direkt katılmak, hem Türkiye Kupası'nı hem de Süper Kupa'yı kazanmak kötü olmasa gerek" dedi.

Kendilerine Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı hedef koyduklarını belirten Selçuk, "Güçlü bir takımız, iyi oyunculardan kuruluyuz ama gerçeği de görmek gerekiyor. Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih ve Manchester United'la yarışabilmek için süreklilik ve tecrübe gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Tarihe geçmek istiyorum" - NTVSpor.net

Bu sene gecen iki sene gibi sicarsan stada gomulen ilk futbilcu olarak tarihe gececeksin

Umarım bu sezon inşallah kıçını kaldırıp top oynarsın.

I am the one who knocks!

Geçen sene kötü oynadı. Fakat bu onun kötü oyuncu olduğunu göstermez. Her insanın inişi çıkışlı dönemleri olur hayatta. Herkes sizin gibi mükemmel değil.

★SⅢ Tapatalk★

Güveniyoruz reis ergenlere kulağını tıka bu takımın kaptanı ve en önemli parçalarından birisin kendini futbola ver gerisi gelecektir.

Maestro Selçuku geri istiyoruz

Her hareketin kalite ve klaslık kokarken nasıl bir evrim geçirdin akıl karı değil

Kendine çeki düzen ver pls

İnşallah Selçuk.Umarım hayalini gerçekleştirecek hırs ve isteği kendinde bulursun

Gecen sezon kardon burak ile yaptiginiz sabotaj ve ihanet ile zor dostum.

Şampiyonlar Ligi'ne ikincinin direkt katılacağını bilmek biraz avantaj, biraz da dezavantajdı. Takım arkadaşlarımda ve bende 'ikinci bitirsek bile Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz' rehaveti gelmiş olabilir

Şampiyonlar Ligi'ne ikincinin direkt katılacağını bilmek biraz avantaj, biraz da dezavantajdı. Takım arkadaşlarımda ve bende 'ikinci bitirsek bile Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz' rehaveti gelmiş olabilir

Demek ki ligi sallamiyoar tek amac cl'ye katilmak. Bu adam da gs'nin takim kaptani:)

Demek ki ligi sallamiyoar tek amac cl'ye katilmak. Bu adam da gs'nin takim kaptani:)

Her sene şampiyon olamayız bunu bir kere kafaya koymak gerek.Hele ki Türkiye gibi bir ortamda 5-6 senelik hegemonyalara izin verilmez.Selçuk'un konuşmasında yanlış birşey göremedim.Bizim hedefimiz daima avrupa olmuştur,olacaktır.Lig sadece bir araçtır.

kamyonla para götürdün üstelik hiç hak etmeden bundan ala tarihe geçmek mi olur?

İlk sezon müthiş oynadıktan sonra Burak'ın gelmesiyle düşüşe geçti.Zaten sahada durmadan birbirilerini arıyorlar önümüzdeki sezon bu saçmalıktan vazgeçerler umarım.

Geri
Üst Alt