Selim Arda Üçer İstifa Etti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Radyospor@radyosporcom 58 sn.58 saniye önce
FLAŞ! Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Selim Arda Üçer, görevinden istifa etti.

Galatasaray Kulübü'nde flaş bir ayrılık ayrılık daha yaşandı.

Sarı-Kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Selim Arda Üçer görevinden istifa etti.

Üçer'in yönetim içinde bir süredir bazı rahatsızlıkları olduğu belirtildi.

Camiada özellikle taraftarların yoğun eleştirisine maruz kalan kulüp başkanı Dursun Özbek önderliğindeki yönetimde daha önce Fatih İşbecer de görevini bıraktığını açıklamıştı.

Fanatik

Bunlar ne mok yiyor ya olum hepiniz bi gidin lan bi gidin gerizekalilar topluluguyla ugrasiyoruz.

fmcilerden özür dilemeden KAÇAMAZSIN arda özür dileyeceksinnnn

2 kişi daha istifa ederse
seçim :D

23-may%C4%B1s-2016-abdullah-%C3%B6calan-%C4%B1n-%C3%B6lmesi_1065766.jpg

Cenk Ergun henuz istifa etmedi sanirim, o da resmiyet kazansa 1 kisi daha mi gerekiyor?

Bu mal dan kurtulduğumuz iyi oldu. Darısı diğerlerinin başına.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

FM oynarken istifa et butonuna en sonunda basabilmis. Capsiz herif.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis Aklınızda olsun, @selimardaucer istifa işini uzun zamandır düşünüyor ama birşeyler değiştirmek için çırpındı. Sonunda olmayacağını anladı.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis

İçeride neler oluyor bilmeden buradan Arda'ya sallamak dünyanın en kolay işi. Kimileri savaşarak çekilmeyi tercih eder, saygı duymak lazım.

yönetimin düşmesi için 7 kişi kalması lazım ama imkansız demiş bu adam

Selim Arda Ucer asil uye olmadigi, yedek uye oldugu, icin istifa etme hakki yokmus. Yonetim dusme durumu icin bi katkisi yok sayisal olarak.
Ama bugun bu konunun konusulmaya baslamasina sebep oldu, gun icinde yonetimi dusurecek istifalar gelirse sasirmam.

Geri
Üst Alt