Şenes Erzik: "Ligden çekilme diye bir şey yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Şenes Erzik, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un düzenlediği iftar yemeğine katıldı ve organizasyon sonrası Fenerbahçe'nin ligden çekilme konusuna değindi.

Milliyet'e konuşan Şenes Erzik, "Ligden çekilme diye bir şey yok" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kendi kanaatime göre, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula herkesin katılacağını ve gerekli çoğunluğun sağlanacağını düşünüyorum. Ligden çekilme gibi bir durum söz konusu değil. Genel kurulda konuşan herkes, başkana destek verdi ancak çekilme yönünde bir karar çıkmaması gerektiğini belirtti. Bu zaten doğru olan yaklaşım"

boş beleş ali koç işleri işte. klasik yavuz hırsız ev sahibini bastırır mevzusu.

Deme ya.

Ulan şu tiyatroyu millete yedirdi ya helal olsun. Elinde para ve medya olunca neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi aklı başında insanlara. Aklıma bir kıssa geldi, vallahi bu fblilere çok iyi uyuyor.

Bir gün Hz. Ali’nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe’den, bir Arap, devesiyle Şam’a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken biri ona yanaşmış:
– Ver o dişi deveyi bana! demiş. Tartışma büyümüş, Küfe’den gelen adam, “Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir” diye itiraz etmişse de anlaşamamışlar. Konu Muaviye’ye yansımış.
Halk meydanda toplanmış… Muaviye, Küfe’den gelenle Şam’da deveye sahip çıkan yerliyi dinledikten sonra, kararını açıklamış:
– Bu dişi deve Şamlınındır!
Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:
– Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?
Cemaat hep birlikte bağırmış:
– Şamlınındır!
Küfeli şaşkın bir vaziyette devesinin ardından bakakalırken, Muaviye onu yanına çağırmış:
– Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe’ye dönünce gördüklerini Ali’ye anlat ve de ki: “Ey Ali, Muaviye’nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!”

Belliydi zaten blöf yaptığı, başından beri söyledik imtiyaz koparmanın peşindeler diye. Bunlarda gram adamlık olsa dediklerini yaparlar ama adamlığın ve doğruluğun son adresidir fb.

Topçularıma dokunmayın sahada adam öldürseler ceza vermeyin maclarda da bizi kollayın.
Bu aciklamanin baska izahi yok.

Amaç zaten çekiliriz ha diyip hakemlerin kollamasının devam etmesini sağlamak. Bunu 8-10 yaşlarında çocuk bile anladı bu kadar salakça yönetilen bir klüp olamaz.

Birde baska bir ülkede takim alir orda oynariz hayali kuran kuslar vardi

Simdiye kdr ki en düşük zeka seviyesine sahip başkanla karşı karşıyayız arkadaşlar.

Keyfini cıkarın

Tff'de başkan olması için ideal isim aslında Şenes Erzik. Uefa'da görevdeyken TR kulüplerine ciddi yardımı dokunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Adam mağduru oynamayı çok iyi biliyor. Bir şekilde bi yerden bi mağduriyet çıkarıyor helal olsun vallahi.

Bunlar gerçekten gördüğüm en beyinsiz camia. Başkanından, en ufak taraftarına kadar. Bu kadar düzenin desteklediği, her türlü pisliğin çevrildiği Kulüp mağduru oynuyor. Ve harbi bunun böyle olduğunu düşünüyorlar. Bazen diyorum ben mi dünyaya fazla sarı-kırmızı gözlükle bakıyorum diye. Sonra Ardanın bjk maçında VARa rağmen aldığı penaltı, Kasimpaşa, 2 Başakşehir maçı, Trabzon maçı, İcardiye Kadıköyde ki yumruk geliyor aklıma

Ne olacagi aciklamasindan sonra belliydi. Yalandan hükümete, hakemlere ve federasyona baski yapmak icin hamleydi. Bir kac gün icinde zaten oyuncular buna karsi, ve daha sonra Arap Ismail ve topcular sampiyonluga inaniyor ve bunu istemiyor diye haberler cikmaya baslamisti sanki.

Simdi orda cikip utanmadan, biz baska lige gitmeyi hic düsünmedik, bu olaylar bizi daha da güclü yapiyor ve full sampiyonluga odakliyiz. Sonra cumhuriyetin son kalesinden falan bahseder utanmaz aglak herif.

Ali Koç amacına ulaşıp yeterince meşhur oldu. Rahat rahat işine dönebilir artık.

Iki haftadir hep algi, maksat hakemleri daha fazla etkilemekti.maclarin 80 inci dakikadan sonra gelen haksiz penaltilari ve kirmizi kartlarti daha erken istiyor ezikler mac esnasinda. 2 nisan da sow yapar ezik baskanlari. Cekilmiyoruz falan filan. Ama 3 nisan daki hakem arda kallesler, zaten gorevini fazlasiyla yerine getirecekdir.

Geri
Üst Alt