Şenol Güneş Yönetimi Hedef Aldı!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Şenol Güneş: "26 puan bizim için kötü. Bugünkü 4-1 de kötü. İlk yarı düşündüğümüzün çok altında kaldık. Hatalarımız bugün çok fazlaydı. Kendi hatalarımızdan goller yedik ve gol de atamadık. Direnç ve inanç da sarsılınca kötü bir skor ortaya çıktı. Bizim için iyi bir durum değil."

Şenol Güneş: "Oyunumuz olumsuz, bunu değiştirmek için çok çalışmalıyız. Bu durumdan kimse memnun değil. Dağınık oynadık, beklediğimizden az puan aldık. Çok hata yapınca da kazanma şansı az olur."

Şenol Güneş: "Bize yakışmayan bir durum. Bunu beklemiyorduk ama bu durum ortaya çıktı. Yönetimle konuşulacak konular var ama buna sığınırsak hata yaparız. Ayağımızdaki top verip, gol yiyoruz, buna ne diyeceğiz."

Şenol Güneş: "Verilmeyen golleri de sayarsanız, baya gol yedik. Biz ise atamadık. Sahaya çıkan oyuncular yüzde 100'ünü vermeliydi. Sezon başından beri konular var ama onlar sonra konuşulacak."

Şenol Güneş: "Diğer takımların şampiyonluk iddiası varsa, Beşiktaş'ın da var. Bu şekilde olmaz ama. Teslim olan takım olmayacağız."

Şenol Güneş: "Burada maçı konuşuyoruz, ilk yarı değerlendirmesi yapmıyoruz. İlk gol geçerli olsa, farklı şey olabilirdi. Burada 'Paramı almadım' gibi bir şey konuşamayız. Daha önce o oldu, bu oldu falan bunları konuşmak doğru değil."

Şenol Güneş: "Başakşehir'in 9 puan gerisindeysek, sorumlu benim."

Şenol Güneş: "Ligin ne olacağını bilmiyorum ama siz biliyorsanız diyecek bir şeyim yok. Şuan görevimin başındayım. Ne ligin sonucunu ne de kararları biliyorum, siz daha iyi biliyorsunuz."

Şenol Güneş: "Kadroda sıkıntılarımız var. Savunmada tek alternatifimiz. Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin oyuncusu. Daha tarih gelmeden 'Alacağım' demek olur mu? Burak Yılmaz için de aynı şeyler yazılıyor."

Şenol Güneş: "Belli transferler yapılacak ama bazı oyuncuların gitmesi gerekiyor. Gitmesi gereken oyuncular vardı ama Alvaro Negredo gitti. Bunlara kulüp karar verir."

Negredo'yu sattıkları gün bittiler. Bu sene iyi görüntü çiziyordu.

En az 4-5 puan fazlaları vardı.

Bizim için de Gomis yerine birini koymamak aynı etkiyi yaptı. Üzerine bir de Fenerbahçe maçı sonrası sakatlıklar ve cezalar ile birleşen tablo ve hakemler. Çok rahat 37-38 puan alınabilirdi kalite kesinlikle yüksek değil. Geçen sene daha zorluydu bu lig.

Başak çok daha kötü oyunla 35 aldı ki 2 haftadır kazanamıyor. Son 4 maçta da 5 puan aldılar.

Atiba, Quaresma, Vagner Love, Adriano, Babel, Lens falan bunlar emekli tayfa. Kurtulmalari lazim.

Bu herif negredoya, idmana cikmana gerek yok seni düşünmüyorum dedigini bizzat kendi agziyla soylemisti. Bugun tam tersini söylemiş

Şenol Güneş: "Sezon başında Negredo gitti. Gitmesi gereken başka oyuncular vardı, onlar kaldı, Negredo gitti."

sayın emzik şenol birkaç kelime söyleyeceğim. 2 sene üst üste şampiyonluk ve geçen sene tarihin en iyi beşiktaşına sahiptin. terim tarafından tokatlanınca anca 4. olabildin. emziklik yapma artık gerçekleri kabul et. babanız galatasaray.

bu sene ligde kollanmasaydınız daha beter olurdunuz ve bu sene hakkımız yenmeseydi tüm yaşadığımız olumsuzluklara rağmen daha ilk yarıda havlu atmış olurdunuz ligde.

Bu herif negredoya, idmana cikmana gerek yok seni düşünmüyorum dedigini bizzat kendi agziyla soylemisti. Bugun tam tersini söylemiş

Şenol Güneş: "Sezon başında Negredo gitti. Gitmesi gereken başka oyuncular vardı, onlar kaldı, Negredo gitti."
Adam alacağız diye kandırmış Fiko, o da gaza gelip öyle demiş.

Negredo olmasa Uefa Kupasına bile kalamazlardı zaten.

Saka maka bir yana da. Filozof bize gelseydi, ve dogru durust bir yonetimle cok guzel isler yapardi diye dusunuyorum.

Gökhan ve canerin peşine takilirsaniz böyle olur.
1 sene oynadılar sonra yine başladılar takım içi sorunlara.
Aziz yıldırım boşuna postalamadi ikisini

Uzatmaya gerek yok.

2 yil lale devri yasadilar.

Artık özlerine döndüler!

22 yil feda donemi hayirli olsun kargaspor icin!

Vay be 3 yıllık koca çınar bjk ne hale geldi.

Gökhan ve canerin peşine takilirsaniz böyle olur.
1 sene oynadılar sonra yine başladılar takım içi sorunlara.
Aziz yıldırım boşuna postalamadi ikisini

Aziz başgannn ah ah değerini bilmediler.

Geri
Üst Alt