Serdar Ali Çelikler: "Bana göre kumpas yok"

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
TFF'nin Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili aldığı karar Life Plus kanalında Serdar Ali Çelikler değerlendirdi. Serdar Ali Çelikler, bu kararı TFF'nin almadığını söylerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.​
Fenerbahçe - Beşiktaş TFF'nin derbi kararı
Türkiye Futbol Federasyonu'nun derbi hakkında açıkladığı kararı Serdar Ali Çelikler şu sözlerle yorumladı:​
"BANA GÖRE KUMPAS YOK! BU KARARI DA TFF VERMEDİ"
Malumun inandı oldu. Sayın Cumhurbaşkanı kumpas var dediği andan itibaren bu işin kumpasa gitmesi beklenen bir şeydi. Böyle bir karar çıkacağı belliydi. Özellikle Cumhurbaşkanı'nın ve Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından sonra bu maçın tekrar kararının çıkmaması söz konusu değildi. Bu tip kararları bağımsız futbol aktörleri vermiyor. Bana soruyorsanız kumpas yok.​
"KUMPAS'I SİZE SÖYLEYEYİM"
3 Temmuz'da kumpas yapılmıştı. Kumpas o dur. Kumpas dediğin nedir? Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanmasıdır. Maçtan 1 hafta önce kurulup, Atatürk Olimpiyat stadındaki Beşiktaş - Galatasaray maçında olayları çıkaran 1453 Kartalları diye bir gruptur.​

Ulan hayret ilk defa mantıklı ve doğru konuşmuş dedim ta ki ikinci satırı okuyana kadar.

sent via GSC

Ulan hayret ilk defa mantıklı ve doğru konuşmuş dedim ta ki ikinci satırı okuyana kadar.

sent via GSC

3 Temmuz değil ama otobüs kurşunlanma olayı basit bir olay değil. Orada bir şeyler hedeflenmişti bence hocam.

sent via GSC

3 Temmuz değil ama otobüs kurşunlanma olayı basit bir olay değil. Orada bir şeyler hedeflenmişti bence hocam.
Ona lafım yok zaten ama herşeyi her konuyu 3 Temmuza çekmeleri de baydı artık. Şike yapmasaydınız o zaman kardeşim. Tamamen tesadüfen takibe takıldı Fener orada hedef baska adamlardı, sonra üstüne gittikçe çorap söküğü gibi arka arkaya geldi herşey. Hâlâ kumpas diyorlar.

sent via GSC

Edit: kopya olmuş

kumpas kimin agzindan cikti? ve varsa kime yariyor?

Bir topluma hukmetmek ve kontrol altina almak istiyorsan onlara 'onlar ve bizler' mantigini tohumlayip surekli bak bizi dovuyorlar bizim mutlu olmamizi istemiyorlar yaygaralari koparilir. Koparilirki o kurtariciya surekli bir ihtiyac hissedilsin.

Kumpas nedir ? Mesela , anlami nedir ? Fb ye pusu kuruldu denmek isteniyor sanirim

Bu dogru olabilir , mesela pusu nedir , dinlemeye almak . Hukuk disi bulundugu icin ceza verilmemis de olabilir , ama bu olanlar kumpas sonucu ortaya cikan baska bir usulsuzlugu kamuoyu nezninde yok saymamizi gerektimez

Ancak su sonuc cikabilir , fb liler sunu dese haklilar lafim yok , "senelerce bu isleri yapan ve ceza alan tek biz miyiz" derler , bu durumda da tarih boyunca ts , biz , bjk veya kucuk buyuk onlarca kulup hic sike yapmadi mi sorusu ortaya cikar

Nasil kumpas olunca hukuken fb yirtti ise , biz de deriz ki "yapanlar olmustur ama dogru arastirilmadigi icin yirtmisizdir"

Egri oturup dogru konusalim , butun kuluplerin birbirlerinin pesinden gittigi , birinin yaptigini digerinin de yaptigi, yapacagi veya hali hazirda yapiyor oldugu bilinen bir sey

Ayni toplumdan filizlenen farkli kulup taraftar, yonefici gibi insan topluluklarinin apayri tavirlar icinde apayri ahlak icinde olmasi mumkun mu ?

bu herif galatasaray düşmanıdır , yazdığı tek satıra itibar etmeyiniz.

3 Temmuz kumpas diyen adamları ciddiye alamıyorum açıkçası.

Manipule edilmiş insan türleri

Geri
Üst Alt