Serdar Aziz Sakat Döndü!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
5055816.jpg

Galatasaray’a bir kötü haber de milli savunmacıdan geldi. Serdar Aziz’in A Milli Takım’ın Hırvatistan’la oynadığı son maçı sakat sakat tamamladığı öğrenildi.

Galatasaray’a bir kötü haber de milli savunmacıdan geldi. Serdar Aziz’in A Milli Takım’ın Hırvatistan’la oynadığı son maçı sakat sakat tamamladığı öğrenildi.

25 yaşındaki futbolcunun tedavisi devam ediyor.

Henüz idmanlara katılamayan Serdar’ın, Kayseri deplasmanında da forma giymesi zor görünüyor.

Galatasaray yola çıkıyor

Sarı-Kırmızılılar, Kayserispor’la yarın oynanacak deplasman maçı için bugün yola çıkıyor.

Futbolcular yol öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde son idmanı gerçekleştirecek.

Ardından takım Kayseri’de kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak.

Fanatik

Çok başımız ağrıyacak gibi.

Şu adamı transfer eden sığır kimse maaşını cebinden karşılayacak kardeşim yok öyle dünya

Sakat olmasa ne yazar. Futbolcudan anlayan hoca var takımın başında. Fit olsa bile oynayamaz bu seviyesi ile.

6c914cba629443d3b3af53c07d298c60.jpeg

dünkü antrenmandan ..gerçekten sakatmış.siz böyle olumsuzluğa devam ederseniz bu takım şampiyon da olamaz.forumdaki sinerji bile sinerji değil.

Forumdaki taraftar profili = kahvede maç izleyip önüne gelene söven dayılar

Herkes için konuşmasam da cahil olarak nitelendirilebilecek çok insan var.

Serdar için 4.5 milyon Euro ve 2 futbolcuya razıydım ama Bilal’i de aldık”

Galatasaray’a 4.5 milyon Euro ve 3 oyuncu karşılığında satılan Serdar Aziz’in transfer sürecine ilişkin de bilgiler veren Ay, “Avrupa’dan Fulham resmi teklif verdi. En son 4 milyona çıktılar. Serdar gitmek istemediğini söyledi. Beşiktaş devreye girdi. Bir düğünde Metin Albayrak ile görüşmemiz oldu. Vereceğimiz rakam 3 ama belki 4’e çıkarız dediler. İstanbul’a gittiğimizde Fikret Başkanla görüştük, ‘Ben anca 3 milyon Euro verebilirim, onu da şu anda veremem’ dedi. Finansal fair-play çerçevesinde UEFA’nın yaptırımları var. Futbolcu satmadan alamıyorsunuz. Bizim de durumumuzu herkes biliyor. Transfer komitesindeki arkadaşlarla görüştük. Sonra Galatasaray’dan teklif geldi. Levent bey ile beraber ramazanda burada yemek yedik. 4 milyondan yukarı çıkmadılar. Sonra bir teklif daha geldi, ‘O zaman biz gelelim’ dedik. 4 saat pazarlık süresi oldu. Dursun Başkan 4 milyon 250’ye çıktı. Sonra 5 buçuk istedik, 5’e düştük. İki tane futbolcu istedik. Sercan ile Furkan’ı istedik. Sonra 4.5 milyon Euro’ya çıktılar. Ben zaten bu rakama razıydım ama ‘Bilal’i de istiyoruz’ dedim. O arada Bilal’i de almış olduk” dedi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Serdara 4,5 milyon bonservis ve 3 futbolcu verip transfer etmek tam bir aptallıktı.

Şimdi o aptallığın bedelini GS ödemek zorunda !! :(

Her yıl da bu sakat herife 2 milyon euro garanti ödeyeceğiz.

Sözleşme sonunda bunun bize yaklaşık maliyeti 15 milyon euro, kabaca 50 milyon TL olacak.

Ve onu bu 4 yıl boyunca hiç bir zaman Stopere banko koymayı düşünemeyeceğiz bile!! :( Bizde Semih varken, Hamit varken şimdi nurtopu gibi Serdarımız oldu!!

şuna verdiğin paraya 1-2 milyon daha ekle kimler alınmazdı be

vidayı rahat alırdın kievden

taraftarı tebrik ediyorum. net olarak bu adamın müzmin sakat oldugunu gördü ama nazif'e sorsan sergio ramos.

muazzam üstü bir kazık daha soktular.

Kaynak balon

Kayseri maçı öncesi neden böyle haber çıktı acaba :mad:

Kaynak fanatik olduğu için yalan olma ihtimali var.Birde işin yönetim tarafı olunca doğruluk payı da az da olsa var.Çünkü yalan söylemekte komisyonculukta üstlerine yok.Tarık gitti umut gitti sezon sonu hamit gider.Boşa çıkan spor salonuna serdar azizi atarız.Orası da boş kalmaz.Aletler çürümez hiç değilse 4.5m nedir ki çerez parası

Bunun degil, bunun gibi sakat bir yarim adami transfer edenin.......................

Güler misin aglar misin..

Her zaman ki gibi yine 1 transferde daha haklı çıkıyorum.. ne yazık ki, bu müzmin sakat kazma stopere verilen her kuruş çöpe atılmıştır.

Haber doğruymuş bu arada her yerde geçmeye başladı

Kendinizi kandırmayın sakat değil diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam müzmin sakat zaten, şuan sakat olmasa ne yazar, 2 gün sonra muhakkak sakatlanacak.

Hayirli ugurlu olsun nur topu gibi yeni bir Hamitimiz Gökhan Zanimiz dogdu.

Geri
Üst Alt