Üye Görüşü - Şerefinizle İstifa Edin - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üye Görüşü Şerefinizle İstifa Edin

Biz ne yaptık anlayan beri gelsin. Sampiyon kadroyu dagittik. Iki tane vasat adama 40m euro doktuk. Top class seviyede forvetler, cezayir ligi seviyesinde kanat ve bek rotasyonu. Buradan basari cikmaz.

Bugün en azından 1 oyuncu almayı becerirler diye düşünüyordum. Rezalet bir kadro planlaması. Bu kadar para harcayıp güç kaybetmek büyük başarı gerçekten. Emeği geçenlerin…

İstifa mı? O kelimenin anlamını bilen biri olduğunu sanmıyorum. Asla istifa edilmez. Kulübü rezil edene kadar devam edilir. Bu hep böyle olmuştur.

En ufak başarısızlıkta hepsi gidecek, başkan, yönetim, hoca hepsi... Oyuncu satıp yerine kiralık adam bile koyamamak nedir lan 4 ayda takımı nasıl hallaç pamuğuna çevirdiniz vizyonsuz hainler!! Elde vardı 30 milyon para alacağınız 4 tane adamdı, gittiniz 2 tane ne idüğü belirsize hepsini gömdünüz, hazırlık kampında her maç oynattığınız adamları lig başladıktan sonra teker teker gönderdiniz, son günde elde avuçta birşey de kalmadı, ne bir plan ne bir program hiçbir şey yok bunlarda. Şu tablonun eşi benzerini dünyada göremezsiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözde hocasida yönetimde gurur olsa giderdi, heralde iyice rezilik yasatmadan ceplerini doldurmadan gitmeye niyetleri yok, son zamanlarda cok tuaf isler dönüyor. Dursun ve ekibi floryanin acisini baska yerden cikariyor, tuaf tuaf fesihler, hunharca bonserviz vermeler. Elbet bir gün cikar bütün gercekler.bunlar gidince bakalim gercek borcumuz ne ortaya cikar

Okan ayrı çapsız dursun ayrı bir çapsız.

Son dakika kadroyu boşalttıran okanı kovsunlar önce

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12 kişi mi oynayacağız derse hoca gülerek baskan da gülerek daha kimi alayım der .
Bjk den fark yediğimiz gün istifa etseler ve o kadroya farklı bir antrenör gelse şuan daha güçlü bir kadromuz olur belki de şampiyonlar liginde olurduk .
Jelert e 9 milyon verdik inanılır gibi değil

Söylenecek kelime bulamıyorum bunlar için, o kadar haince ve aptalca işler yaptılar ki kelimeler kifayetsiz kalıyor

GWn-E8jW0AE1jFf

Dursun: orta saha aldık , sağ bek aldık yetmedi sol da aldık
Dünyanın en iyi 5 forvetinden birini getirdik

Daha ne istiyorsunuz ! Nankörler !

Üst Alt