Üye Görüşü - Şerefinizle İstifa Edin - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üye Görüşü Şerefinizle İstifa Edin

3-5-2 ye dönüyoruz beyler. Ayıkın azcık

BU kadar kanattan boşuna mı çıktık.

BJK-YB maçlarından dersini aldı, baktı ki olmayacak, sistemi değiştiriyor. En azından inatlaşmıyor, diretmiyor. 2 sene şampiyon olduğu halde bu kararı verip aksiyon alabiliyor. Çok biliyonuz ya hemen istifa zart zurt.

Bir 6-8 alacak. Bir de stoper ki o hamle de yapıldı Hermoso ile ama adam Roma'yı tercih etti.

Ya bi sakin olun dicem de GSC de daha çok yangın tercih ediliyor. Siz yangını yapın, sıkıntı yok. Mayısta benim kadar mutlu olamıcaksınız maalesef

3-5-2 ye dönüyoruz beyler. Ayıkın azcık

BU kadar kanattan boşuna mı çıktık.

BJK-YB maçlarından dersini aldı, baktı ki olmayacak, sistemi değiştiriyor. En azından inatlaşmıyor, diretmiyor. 2 sene şampiyon olduğu halde bu kararı verip aksiyon alabiliyor. Çok biliyonuz ya hemen istifa zart zurt.

Bir 6-8 alacak. Bir de stoper ki o hamle de yapıldı Hermoso ile ama adam Roma'yı tercih etti.

Ya bi sakin olun dicem de GSC de daha çok yangın tercih ediliyor. Siz yangını yapın, sıkıntı yok. Mayısta benim kadar mutlu olamıcaksınız maalesef
Alacak derken? Türkiye kupası için mi? :)

Şeref yem, haysiyet arıyorlar, fırsat çıkarsa haysiyet cekicekler. Erdeni ikna etmeye çalışıyorlar ama bu kadar şeref ve haysiyet olmayan yönetimde tek başına ne yapabilir bilemem. Son gün Anadolu'dan albayraki cekebilirler yoksa ilk 11de şeref ve haysiyet olmadan lige baslayacaz

bugünkü olağanüstü divan toplantısının basına kapalı olması çok manidar oldu - epey gergin konuşulacak belli.

kamera falan olmayınca baya terbiye sınırları zorlanır gibime geliyor.

Kesmiyorla alakası yok ki. Hedefleri olan, kendini kanıtlamış bir oyuncuyu Avrupa olmadan nasıl ikna edeceksin? Lig için Çer çöp alacağız dersen, eyvallah. Lig kesmiyor.
Daha önce olmadı mı Serbay ya.
Biz 2011-2012 yi kurarken avrupa mı vardı

İcardi
Torr
mertens

bunları alırken avrupa mı vardı
BUnlar çer çöp mü

Olumlu düşünün biraz. Sadece senin için demiyorum.

Daha önce olmadı mı Serbay ya.
Biz 2011-2012 yi kurarken avrupa mı vardı

İcardi
Torr
mertens

bunları alırken avrupa mı vardı
BUnlar çer çöp mü

Olumlu düşünün biraz. Sadece senin için demiyorum.
O oyuncuları yeni bir oluşum var diye getirdik vs. Yani yönetici faktörü de var işin içinde. Kimsenin bu yönetime karşı beklentisi kalmadı.

Neyse haklısın, çok fazla olumsuz bastık. Eylül sonu zaten her şey ortaya çıkacak.

O oyuncuları yeni bir oluşum var diye getirdik vs. Yani yönetici faktörü de var işin içinde. Kimsenin bu yönetime karşı beklentisi kalmadı.

Neyse haklısın, çok fazla olumsuz bastık. Eylül sonu zaten her şey ortaya çıkacak.
Boşver sen onu da

3 lüye dönüyoruz ona odaklansın taraftar.

He kızabilir, diyebilir ki 1 hafta kala sistem mi değişir. Olsun abi değişti naapalım

Heyecanlıyım ben

5 milyon euro verdiğimiz adam yunanistanda
6 milyon kirasını ödediğimiz kanat oyuncusu da fransada oynuyor bizde kanat oyuncusu yok.

Şu tek başına ibra etmemek için yeter sizi

Boşver sen onu da

3 lüye dönüyoruz ona odaklansın taraftar.

He kızabilir, diyebilir ki 1 hafta kala sistem mi değişir. Olsun abi değişti naapalım

Heyecanlıyım ben
3.5.2 çok riskli bir formasyon. Bakalım ben de merak ediyorum.

Ama ortasaha ile forvet bağlantısında sorun yaşanacağımız bariz olsa da önce 4.3.3 deneriz gibi geliyor.

Üst Alt