Sergen: ''Hagi ve Alex'ten daha cok koşardım''

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Bana kosmuyor diyorlardi ama bu bir sehir efsanesi. Bana yapistirmislar bununla yasayacagim diyor.

alexten belki koşman fazla ama hagiden aslaaa kanıt:

fafa.webp

Bir dəfə qatı dindar biri mənə demişdiki, şeytan çox vaxt qara rəngli it cildində görünür, mən də inanmışdım. Ondan sonra harda qara it görürdüm, əsas da gecələr, sı*ırdım altıma.
Amma indi kafam güzel abi. Qara itləri də çox sevirəm. Çünki dinləri və mistik varlıqları zadı poslat eləmişəm həyatımdan.

Kismen dogru , yetenegi hagi ile alex arasinda bir yerlerdeydi . Alex kadar skorer ve yan top vb kabiliyeti yuksek degildi ama komple olarak bakilinca herseyi ust duzeyde yapardi

Fakat hagi gibi oyunun tansiyonu ile oynama , defansif sertlik , super oyunculuk ile buyuk oyunculuk arasindaki noktayi atlama yoktu sergende

Ama yine de alex in onune koyarim , bilimum gelmis 10 numaralarin da onundedir , hagi haric

Hagi yi hagi yapan farkli ozellikleri var . Bu konuda net yorumlar yapabilmek icin 1980 lerin baslarinda dogmus olmak ve 1996-2001 arasinda ya kombineli ya da cine 5 li olup her macina hakim olmak gerekli

Benim video ve betamax kaset kolileri alma sebebimdir

Fakat hagi yi disarida birakirsak , ortegalar elanolar carloslar anelkalar .. sergen ile alex bunlarin hepsinden cok ondedir , ikisinin arasinda ise sergen derim

Ulan izlemesek yiyeceğiz ha.

sent via GSC

Denizli Beşiktaş maçına gitmiştim bir keresinde Maraton tribündeydim. Maç boyunca Sergen'i izledim top kendisine yakın olmadığı zamanlarda sabit duruyordu. Çok iyi hatırlıyorum. Buna rağmen bir asist bir gol yapmıştı 1-2 yenilmiştik.

Alex ile hagi nin sergenden en ustun tarafi sakatlik ve istikrar konularindaydi

Ben tarihimizdeki cok onemli oyuncularin sakatliktan yana sorun yasadigina tanik oldum , ilk falco ile baslamisti , kubilay , lincoln vb tonla adam sayarim

Ama hagi ve fb de de alex kaldiklari sure boyunca kendilerini hep hazir ve fit tuttular

Sergen tam dogru ellere geldi terim ve lucescuyla ama cok kisa calisabildi

Yalniz su var , adam 4 kulupte de oynadi ama bugun halen asla bir arda burak selcuk gibi oynadiklari camia veya diger takim taraftarlari tarafindan lanetle anilmiyor

O da cikinti bir tipti , yasam tarzi kaotikti ama samimi bir adamdi , halen de oyle . Sacmalar eder ama ictendir . Hizipci , is ceviren , antipatik bir adam olmadi hic

Adam tayfasindan biri su videoyu verebilir mi ?

Hagi'nin onla bunla kiyaslanmasina uyuz oluyorum. Yahu Adam yabanci siniri 3 veya 4 iken Madrid ve Barca icin tercih edilmis adam.

Bu kim ki kendisyle Hagi yi aynı cümle içinde kullanıyor, hadsiz!!!

Haksizlik etmeyelim hagi yi her daim ovmustur , belki cok nadir 1-2 kez tukurdu etti vs demistir ama saygisi sonsuzdur hagiye

Almanya milli maçında bir depar vardi, hatırlayanlar bilir, sanırım 90li yilların sonuydu, firtina gibi esmişti.

Özellikle Milli Takim bazında hakettigi degeri görmemiştir.

Devamliligi olmamasindan o da

Hem kulup istikrari hem de oyun istikrari dusuktu

Alex ile hagi nin sergenden en ustun tarafi sakatlik ve istikrar konularindaydi

Ben tarihimizdeki cok onemli oyuncularin sakatliktan yana sorun yasadigina tanik oldum , ilk falco ile baslamisti , kubilay , lincoln vb tonla adam sayarim

Ama hagi ve fb de de alex kaldiklari sure boyunca kendilerini hep hazir ve fit tuttular

Sergen tam dogru ellere geldi terim ve lucescuyla ama cok kisa calisabildi

Yalniz su var , adam 4 kulupte de oynadi ama bugun halen asla bir arda burak selcuk gibi oynadiklari camia veya diger takim taraftarlari tarafindan lanetle anilmiyor

O da cikinti bir tipti , yasam tarzi kaotikti ama samimi bir adamdi , halen de oyle . Sacmalar eder ama ictendir . Hizipci , is ceviren , antipatik bir adam olmadi hic

Adam tayfasindan biri su videoyu verebilir mi ?

Sinan gozumde buyudun.
Guzel post. Ama sergenin tek takintisi yabancilar ve aldigi para oldu. Is cevirdi o konularda. Surekli kim benden daha cok kazaniyor korkusuyla yasayan adam takim oyuncusu olarak oynamaz kendine oynar.

Geri
Üst Alt