Sergen Yalçın: ''Emenike Barcelona'da oynar''

Melih Akan

Berlin Panteri
Sergen Yalçın, TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Arenası programında İsmail Kartal'ın Emenike kararını eleştirdi.

Sergen Yalçın, ''Emenike bugün Barcelona'da olsa ilk 11'de başlardı bugün. Sen nasıl Emenike'yi oynatmazsın? Emenike çok çabuk. Türkiye ligi çok zayıf bir lig. Emenike'nin Fenerbahçe Kulübü'nde oturması bana komik geliyor. 31-31 yaşında Webo'nun oynayıp, Emenike'nin kenarda oturması bana adaletli gelmiyor. futbolun bir adaleti var. Futbolcular bu kararı kafalarında yorumlar. Emenike'yi görmediği zaman futbolcu ne düşünüyor acaba?'' dedi.

Sergen Yalçın geçen sene Antep'i çalıştırırken Emenike'nin kendilerini yıktığını ifade ederken, ''Bize Gaziantep'teyken iki tane gol atmıştı. Bir hafta bunu çalışmıştık. Gülecektim utandım gülmeye kulübede. Defansın arkasına koşu yapıp iki tane gol attı bu adam bize. Böyle hızlı adamlar kenarda oturmaz'' ifadelerini kullandı.

Barcelona (B) takımının emenike gibi topçuya ihtiyacı var evet :D

Kafayi iyice yedi.

Sneijder Diegodan daha iyi oldugu gibi. :D

Idiot.

Barcelona'nın futboluna uyuyor mu lan bu kazma dingil. Verdiği örnek bile malca. Real falan dese hadi küçük beyninde bir mantık gutmus dicem de..

Bu adam maçlari bile izlemiyor. Daha fazla at yarişi izliyordur. Bu söyledigine kendi bile inanmiyordur. Fenerli topçulari pohpohlama görevini sana mi verdiler Sergen Bey?

Espanyol Barcelona olabilir

Bir şakalar bir şakalar..

emenike > suarez. lütfen bilinçlenelim

cocuga sergen diye isim koyarsaniz o da boyle olur ,w'natural.

Barcelona'da oynar ama şehirde Espanyol,Tiribuda gibi takımlar da tabii ki

At yarışları bunun beyninde kalıcı hasar bırakmış belli ki :)

Barcelona B takimindan çikan soriano bile bu karabük santraforunun çok üstünde. Türkiye de futbol yorumcusu olmak için zirvalamak gerekiyor. Bunlarda onu yapiyor.

Sergen Yalçın Beşiktaş'a gidiyo büyük ihtimalle.Guilherme'nin menajeri Beşiktaş ile görüşmüş..

Geri
Üst Alt