Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1543508109054.webp

Değerli Keramettin ve Alper abilerimden de izni alarak asıl transfer nöbeti açılana kadar kim gidecek,kim gelecek,altyapı vs konusmak amacıyla ve de gırgır da yapabilecegimiz,sohbet de edebilecegimiz bu konuyu açmış bulunmaktayım.Takımın şu an durumu iyi degil ama bu bizim gelecek planlaması yapmamıza,şampiyonluk umudunu tasımamıza hiç ama hiç engel degil.3 hafta kadar vakit geçirebilecegiz,sonra asıl nöbet gelecek.hayırlı olsun

ben ortasaha ve 2 forvet transferi bekliyorum

Son düzenleme:
Mayıs ayında yönetim ve teknik direktör değişikliği çok büyük ihtimal olarak gözüktüğünden kış dönemini az ve maliyetsiz transferler ile geçirmemiz gerek.

öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığın için satış yapabilirsek 1 orta saha 1 defans ve 2 forvet alalım forvet için serbest kalacak olan david villa'yı düşünüyorum sezon sonuna kadar yanınada genç zenci veya değil fark etmez bir forvet daha alalım 3.forvet ise ya ahmet sivri yada malik olur

Hoca transferi bekliyorum bombayı bırakıp kaçayım

Adminlerden ve moderatör abilerden de izni alarak

Moderator degilmiyiz lan adam yerine mi koymuyon

Cacık olmayacak adamları alacağımız bir transfer dönemi bekliyor eğer profesyonel bir sportif direktör getirilmezse.

Abdurrahim' in alacagi adamlar belli; Spor Toto Super Lig ' yildizlarina ' bakardir simdi.

Kafayı yemişsiniz hala transfer geleceğine ve bu yönetimle başarı geleceğine inanıyorsunuz.

Kaldı ki bu TFF ve yayıncı kuruluş varken düzen bozulmaz, Türk futbolu bitti artık rüyadan uyanın.

Dransferr istiyoz
Apo amca forved al bizee

EVT sn sergen zeren bey guzel bir topic daha acmis tebrik ediyorum
BU yunus akgunu ne zaman 70 dk fln izleriz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt