- 25 Kasım 2008
- 13.554
- 12.265
- 2.168
Eğer şu saatten sonra bu adama düdük astıramazsa, Trabzon başkanı kadar vasfı yoksa, Dursun Özbek derhal istifa etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayni konu![]()
Son dakika: Serhat Ulueren, Fenerbahçe - Karagümrük maçındaki VAR kayıtlarını yayınladı! Hüseyin Göçek: "Arda oyunu başlatma" Arda Kardeşler: "Pozisyonu net gördüm, elle oynama yok!"
Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelmişti. Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın 54. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Fatih Karagümrüklü futbolcular...www.mynet.com
erhat Ulueren, "VAR konuşmasını Temsilciler Kurulu'ndaki 4 üyenin birisinden aldım!" diyerek VAR kayıtlarını yayınladı.
HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)
![]()
"Arda, bir dakika oyunu başlatma."
ARDA KARDEŞLER
![]()
"Ne oldu?"
HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)
![]()
"Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık."
ARDA KARDEŞLER
![]()
"Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok."
HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)
![]()
"Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak."
ARDA KARDEŞLER
![]()
"Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."
ayni konu degil var konusmalarinin yayinlanmasi basli basina uzerinde durulmasi lazim burda kaynayip gidecek. ana mesaji guncelleyin o zamanayni konu
ilk mesaji okumadin herhalde? video da acikliyor.ayni konu degil var konusmalarinin yayinlanmasi basli basina uzerinde durulmasi lazim burda kaynayip gidecek. ana mesaji guncelleyin o zaman
ilk mesaji okudum ama videoyu izlemedim baslikta da var kayitlarini acikladigina dair bir ibare yokilk mesaji okumadin herhalde? video da acikliyor.
Bu baslik iyi, zaten Serhat'in VAR kayitlarini ele gecirme iddiasi basli basina kendi senaryosu yoksa Serhat nerden ele gecirecekmis? Bariz salliyor bana kalirsa.ilk mesaji okudum ama videoyu izlemedim baslikta da var kayitlarini acikladigina dair bir ibare yok
o zaman basligi guncelleyin var kayitlarinin aciklanmasi direk sorusturma acilmasina olanak veren ciddi bir olay, arda kardesler suclu gorunuyor bu durumda. taraftar tepkisi ayri birsey var konusmalarinda bilerek isteyerek gitmemesi ayri husus.
eger gercekten servis edildiyse konusmalar yonetimin de elinde vardir , bugun basin toplantisinda var konuslamarinin servis edilmesi icin resmi talepte bulunduklarini aciklamalari ve dava acmalari lazimBu baslik iyi, zaten Serhat'in VAR kayitlarini ele gecirme iddiasi basli basina kendi senaryosu yoksa Serhat nerden ele gecirecekmis? Bariz salliyor bana kalirsa.
Hakemlerin Fener'i yalamak için sıraya girdiği gerçeğiyle yüzleşmemek için saçmasapan senaryolar uydurmayalım. Güç bu heriflerde yüz yıldır, o yüzden sonuç da böyle oluyorHakemler artık sosyal medyayı inceliyor hakaret davası açıyor. Bunu gelir kalemi haline getirenler bile varmış
Zorbay’ın 400’den fazla dosyası var diye haber çıkmıştı geçen hafta
Hal böyle olunca bile isteye mi bu bariz hataları yapıyorlar diye düsünmüyor değil insan. 2 hafta sonra nasıl olsa unutulacak bu hatalar
Ecevit'in 82 yılında hapisten cikarken dediği gibi haksızlık karşısında susmuş olsaydı insanlık dünyanın hala düz olduğuna inanıyor olurduHakemlerin Fener'i yalamak için sıraya girdiği gerçeğiyle yüzleşmemek için saçmasapan senaryolar uydurmayalım. Güç bu heriflerde yüz yıldır, o yüzden sonuç da böyle oluyor

Ama bu adam benimi cagirdiniz diye dönüp yine giderdiBelki bizim taraftar da bunu dese Bitigen korkudan VAR'a gitmeyebilirdi
Ne sacma bir ulke futbolu var bizde yahu.