Serhat Ulueren: "Taraftar o. çocuğu dediği için Arda Kardeşler VAR'a gitme gereği duymadı"

Eğer şu saatten sonra bu adama düdük astıramazsa, Trabzon başkanı kadar vasfı yoksa, Dursun Özbek derhal istifa etsin.

Ulan madem pozisyonu gördün ve penaltı olmadığından eminsin 2 dakika boyunca neyi bekledin? VAR'ın incelemesini beklemeden oyunu devam ettirseydin. Böyle mallık olur mu

Bunun serhat ulueren tarafından yayınlanması ayrı, doğruysa içeriği ayrı rezalet.

erhat Ulueren, "VAR konuşmasını Temsilciler Kurulu'ndaki 4 üyenin birisinden aldım!" diyerek VAR kayıtlarını yayınladı.

HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)​

HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)

"Arda, bir dakika oyunu başlatma."

ARDA KARDEŞLER​

ARDA KARDEŞLER

"Ne oldu?"

HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)​

HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)

"Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık."

ARDA KARDEŞLER​

ARDA KARDEŞLER

"Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok."

HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)​

HÜSEYİN GÖÇEK (VAR)

"Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak."

ARDA KARDEŞLER​

ARDA KARDEŞLER

"Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."
ayni konu

ilk mesaji okumadin herhalde? video da acikliyor.
ilk mesaji okudum ama videoyu izlemedim baslikta da var kayitlarini acikladigina dair bir ibare yok
o zaman basligi guncelleyin var kayitlarinin aciklanmasi direk sorusturma acilmasina olanak veren ciddi bir olay, arda kardesler suclu gorunuyor bu durumda. taraftar tepkisi ayri birsey var konusmalarinda bilerek isteyerek gitmemesi ayri husus.

ilk mesaji okudum ama videoyu izlemedim baslikta da var kayitlarini acikladigina dair bir ibare yok
o zaman basligi guncelleyin var kayitlarinin aciklanmasi direk sorusturma acilmasina olanak veren ciddi bir olay, arda kardesler suclu gorunuyor bu durumda. taraftar tepkisi ayri birsey var konusmalarinda bilerek isteyerek gitmemesi ayri husus.
Bu baslik iyi, zaten Serhat'in VAR kayitlarini ele gecirme iddiasi basli basina kendi senaryosu yoksa Serhat nerden ele gecirecekmis? Bariz salliyor bana kalirsa.

Bu baslik iyi, zaten Serhat'in VAR kayitlarini ele gecirme iddiasi basli basina kendi senaryosu yoksa Serhat nerden ele gecirecekmis? Bariz salliyor bana kalirsa.
eger gercekten servis edildiyse konusmalar yonetimin de elinde vardir , bugun basin toplantisinda var konuslamarinin servis edilmesi icin resmi talepte bulunduklarini aciklamalari ve dava acmalari lazim

Hakemler artık sosyal medyayı inceliyor hakaret davası açıyor. Bunu gelir kalemi haline getirenler bile varmış

Zorbay’ın 400’den fazla dosyası var diye haber çıkmıştı geçen hafta

Hal böyle olunca bile isteye mi bu bariz hataları yapıyorlar diye düsünmüyor değil insan. 2 hafta sonra nasıl olsa unutulacak bu hatalar
Hakemlerin Fener'i yalamak için sıraya girdiği gerçeğiyle yüzleşmemek için saçmasapan senaryolar uydurmayalım. Güç bu heriflerde yüz yıldır, o yüzden sonuç da böyle oluyor

fener yoneticisi aciklama yaomis guya tekrar oynariz diyorlar buyursun oynasinlar var kayitlari aciklansin diyor onlar da biliyorlar aciklanmayacagini

Hakemlerin Fener'i yalamak için sıraya girdiği gerçeğiyle yüzleşmemek için saçmasapan senaryolar uydurmayalım. Güç bu heriflerde yüz yıldır, o yüzden sonuç da böyle oluyor
Ecevit'in 82 yılında hapisten cikarken dediği gibi haksızlık karşısında susmuş olsaydı insanlık dünyanın hala düz olduğuna inanıyor olurdu

şu oluşumdaki kimseyi ciddiye almaya gerek yok

Var kayıtlarına ulaşmamış serhat ulueren, sadece temsilciler kurulundan biri maç sonrası hüseyin göçeki aramış ne olduğunu sormuş o da anlatmış meseleyi. Var kaydı başka bişey

katıksız öyle olduğu için gitmedi

Belki bizim taraftar da bunu dese Bitigen korkudan VAR'a gitmeyebilirdi ;D

Ne sacma bir ulke futbolu var bizde yahu.

Bu herifi ne zmn gorsem başa sariyorum yaw.

Şaka maka bi yana o sağ kanatta Tete'nin boş yere faul bile yapmadan sarı gördüğü sekansta taraftarın 2-3 dakika hep bir ağızdan buna ölüm korkusunu yaşatması lazımdı. Bizim taraftar bir süredir leyla maalesef

Geri
Üst Alt