Sevdiğin Meslek mi Yoksa Para mı?

Şu gezen tozan sponsorluklarla yaşayan tiplere hayranım
Sana daha iyisini vereyim ben..

Bir şirket kurduktan sonra, Yıllık vergi 3-5 bin Tl altına düşmeden evini, arabanı, dükkanını motorunu tamirat/yakıt düzenli bakım masraf yiyen herşeyi şirkete dahil et, giderleri vergiden düşerek yaşayanları görmeyi bi dene... Asıl hayranlık gözünü ordan alabilecek mi.

Sokaklarda cirit atan lüks arabaların, VIP minibüslerin kişisel kayıtlı mı olduğuna inanıyosun.
%75-80+ sı şirket kayıtlı. Ticaret faaliyeti görünümlü sefahat....;D

Merhaba dostlar...

Şu anda yüksek lisans (Master) okuyorum Almanya da. Bachelor cepte yani..

Geldi stajyer vakti. İlk hedefim yine Mercedes (Daimler), Porsche ve Bosch. Oturdum bölgedeki firmalar ..

Ha mesela küçük bir firma da olabilir... oyun sektörü, kreatif sektörü..lakin insan aile ve toplumun istekleri içinde daha klasik yerlere, bölümlere bakıyor büyük firmalar da.

Açıkçası neyi istedimi ben de tam bilmiyorum... Elimden geçse bir ada ya uçup orda ufak bir kahve açarım :D

Hayat işte ...

Sevdiğim mesleği yaparsam çok para kazanırım ama benliğimi kaybederim. Ben olmam. Bu yüzden mesleğimi, sevdiğim mesleğimi yapmıyorum. Mesleğimi yapsam çok daha fazla kazanırım.

Şimdi ise duygusuzca çalışıyorum.

Sevdiğim mesleği yaparsam çok para kazanırım ama benliğimi kaybederim. Ben olmam. Bu yüzden mesleğimi, sevdiğim mesleğimi yapmıyorum. Mesleğimi yapsam çok daha fazla kazanırım.

Şimdi ise duygusuzca çalışıyorum.
Meyhane açmak benliğini neden kaybettirsin ki rengim

Geri
Üst Alt