Seyrantepe'de Metro Kazası

A. Çakar mode on-

bu kaza Galatasaray taraftarına göz dağıdır, maç günü olmamasının nedeni, istersek o kazayı maç günü yapıp 100'lerce ölü yaratabilirdik, akıllı olun mesajını vermektir.

A. Çakar mode off-

iş kazasıdır. nasıl oldugunu bilmeden eleştirmek ön yargılı oldugundandır. nasıl bizim tesisimizde gazeteci abimizin ölümünden GALATASARAY yönetiminin suçu yoksa burdada devletin suçu yoktur. eğer o zaman bizim yönetimimize suç bulmayıp burda bulursan eyyamcısındır . tartışmak istemiyorum.kolay gelsin
Dostum son 50 yılda Almanya'da ölen işçi sayısı bizim 1 ayda ölen işçi sayımıza eşit ise bunun önlemini ve denetimini yapmak kimin görevi ayrıca ucuz işçi çalıştırcam diye işi bilmeyen kişileri yada stajyer diye adlandırılan kişilere yaptırmak bu tür kazaların maalesef önünü açıyor bunuda kime sorcaz sana soruyorum ? Soma madeninin özelleştirilmesi bundan sonra işçileri 2 kat daha fazla performans ile çalıştırılıp performansa göre ücret almalarını kime sorucaz ?

BytbpInIIAMT1ej.jpg
Para yemis bu

Babasinin aciklamari durumumuzu ozetliyor.

Boyle insanlar olduktan sonra neden kaza olmasin diye masraf yapip onlem alsinlar ki

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

babası diyor ki tayyib ne yaparsa basımız gözümüz üstüne

ne sikayeti efendim bizim oglanın orada olmaması gerekirdi diyor

vay arkadas vay

böyle vahim bir olayda hakını aramayan adamın yarın bir gün başka tarafına girer o demir , gerçi az daha öldürüyormuş Allah korumuş, geçmiş olsun ama burda bir ihmal varsa aydınlatılması gerekir , ki benim ülkedem şu benim kurduğum cümle için harcadığım efor bile harcanmayacak bu kaza araştırmasında.

eger tehdit almadiysa ve ona ragmen böyle bir aciklama yapiyorsa durum vahimdir

bu memleket için 1 gram umudum yok artık. yıl 2014 iken istanbul'da yaşayan bir adam, oğlunun götüne ihmal yüzünden 50'lik köşebent girdikten sonra bunu demişse olay bitmiştir daha da zorlamanın manası yok.

şu ülkede şansa yaşıyoruz vallahi yeminle

metroda kaza olur adama demir çubuk saplanır
kamyon dorse açık gider köprüyü yıkar insanlar altında kalır
kaldırımda yürürken gelir minibüsün teki ezer
hat otobüsünde yolculuk edersin birden otobüs alev alır

saymakla bitmez daha çook var

belkide öyle konuşmasa daha büyüğü girecek bilemeyiz.

kimbilir tehditte edilmiştir

Alın yazısı dedikten sonra hülogg diye çıglık atmamış mı?

Yaralanan şahıs konuşmuş;

"VAGONDA ÜÇ KİŞİYDİK"

"Saat 08.45'ten Sanayi Mahallesi'nden Seyrantepe'ye giden metroya bindim. Harekete geçmemizden bir süre sonra metronun sallandığını hissettik, ardından bir demirin camdan içeri girdiğini gördüm.
Demiri görür görmez oturduğum yerden kendimi yere attım. Üç demir geldi. Bunlardan biri belime saplandı. Ardından elektrikler kesildi ve metro durdu. Yardımımıza ilk makinist geldi. Bulunduğum vagonda içeride iki yolcu daha vardı.
Güvenlik arkadaşlar gelip müdahale ettiler. Ardından itfaiye geldi.
İnşaat için yapılan profil demirlerinin raylarının üzerine devrilmesiyle kazanın meydana geldiği söyleniyor. O demirlerden biri kalçama saplandı.
Bulunduğum vagonda üç kişiydik, diğer vagonlarda 45-50 kişi vardı.
Bu işin suçlularından şikayetçiyim. Metroya bir daha binebileceğimi sanmıyorum."

Geri
Üst Alt