Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Premier League'i şampiyon olarak tamamlayan Manchester City'nin İspanyol süper yıldızı David Silva takım arkadaşı Yaya Toure, Manchester'daki geleceği ve birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte satır başları:
''Yaya'nın ayrılmak istediğini düşünmüyorum, 4 yıldır onla ayni takımdayız ve neden mutsuz dedikoduları çıktı bilmiyorum. Çünkü o hiç mutsuz ve ayrılmak istiyor gibi görünmüyor. Toure bana göre iyi''
''Burada çok mutluyum ve başka bir takıma gitmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum. Değişime ihtiyacım yok. Bunu da her zaman dile getirdim. Futbolda neler olacağını bilemessiniz ama ben City'de devam etmek istiyorum''
''Kazanmaktan hiçbir zaman sıkılmazsınız ve City'le hep kazanıyorum. Geldiğimden beri çok fazla kupa kazandık.''
''Manuel Pellegrini takımda çok güzel bir atmosfer yarattı, takımda pozitif bir hava var. Sonuç olarakta sezonu 2 kupayla tamamladık.''
Son yıllarda kazandıkları kupaların hatırlatılıp Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadıkları ve son 16'da Barcelona'ya elenmeleri ile ilgili gelen bir soru üzerine:
''Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz. Geçen sezon grup zor değildi. Gelecek sezon bu kupaya talibiz ve kazanmayı amaçlıyoruz. Son yıllarda kazandığımız onca kupadan sonra Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak bizim en büyük amacımız'
David Silva ayrıca Aguero'nun golüyle gelen son dakika şampiyonluğuna, geçtiğimiz sezonki lig yarışına ve bu sezonki gol performanslarına da değindi.
Mirror.co.uk (Çeviri: GSC)