Sinan Engin: "Beşiktaş Liverpool'u iki maçta da yener"

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Son 32 Turu'nda İngiliz ekibi Liverpool ile eşleşmesini Sinan Engin değerlendirdi.

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Son 32 Turu'nda İngiliz ekibi Liverpool ile eşleşmesini Sinan Engin değerlendirdi. Liverpool'un Beşikaş'ı 8-0 yendiği dönemde Beşiktaş Genel Menajeri olan Sinan Engin, geçmişteki 8-0'lık hezimeti yaşayan takım ile şimdiki takımın çok farklı olduğunu ve Beşiktaş'ın 2 maçı da kazanacağını ifade ederken , "Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 yenildiği kadro ile bu kadro aynı değil. Şu an çok güçlü bir Beşiktaş var. Arsenal'i elinden kaçıran, Tottenham'ı yenen bir Beşiktaş var. Beşiktaş, 2 maçı da kazanır" yorumunda bulundu.
Eşleşmenin ardından kullanılan "intikam maçı" söylemine de değinen Engin, "İntikam maçı olarak görmeye gerek yok. Taraftar böyle bakabilir ama futbolcular bakamaz. Beşiktaş dediğim gibi 2 maçı da kazanır. İstanbul'da oynanan maça taraftar büyük ilgi gösterecektir. İlk maçın İngiltere'de oynanacak olması da Beşiktaş için büyük avantaj" diyerek sözlerini noktaladı.

Akşam beyaz futbol var mıydı :D

Tapatalk

Liverpool dün ManU karşısında oynadığı futbolun aynısını oynasın iki maçıda rahat kazanır .

yerimizi alalım
B45aNlLCMAENKY4.jpg

Şanslar eşit diyordum ama işte şimdi işler değişti.

Liverpool dogru dürüst forvet alsin her 2 maçida yener. Devre arasinda bunu hallederler.

hertürlü reklam(otomobil,arsa, gayrimenkul), ilan alınır
:D

ulan bayılıyorum bu heriflerin havalanıp sonra yamulmalarına
ben açıkçası kupada ilerlemesini isterdim bjknin nasip

Son düzenleme:
Bu asalaklar aksam yine baslar Besiktas yener diye, Liverpool 3-0 kaybetti ya. Bunlar her zamanki gibi rakiplerin ne oynadigini nasil oynadigini bilmeden skordan öne cikarak Liverpoolun kötü oynadigini söylerler.

Eger Liverpool dün oynadigi gibi oynarsa, hatta yarisi kadar oynarsa bile Besiktasi zorlanmadan eler.

9 olmaz liverpol şu an kötu gıdıyor.zaten 9 olmasını istemıyoruz.8taş çok yakışıyor.klub 8taş ismini ıyı tasıyor.

Bunlar yine ucmaya basladi.Yenmemiz lazim bunlari.

Geri
Üst Alt