Sinan Engin'e Fenerbahçeli Dedi İşinden Oldu

sinan+eng%C4%B1n.jpg

Yazık bunlara ki halen futboldan ekmek yiyorlar,ne hale getirdiniz ülkedeki futbolu sonrada çıkıp tvde şu şöyle olmalı bu td böyle şu yönetici böyle önce adam olun da aynada kendinize bakın aynı şeyleri 1000 defa tekrar ederek halen o tv senin bu tv benim koşturup duruyorsunuz.Bu adamların kelime hazneleri toplasan 80-90 kelime izleyin programda sayın, bunları nemalandıran medya patronları da izleyen pirim veren,inanan insanlarında reyting uğruna düzmece tartışma çıkaran sözde iyi adam program moderatörleri de bu kepaze futbol oynanan ülkede herkesin günahı var.

Nerden nası buluyorlar bu gücü? Sinan engin kimdir yahu? Dün havlamasından belliydi ama bu kadar keskin bir sonuc bulacağını düşünmemiştim
Haysiyetsizler.

Nerden nası buluyorlar bu gücü? Sinan engin kimdir yahu? Dün havlamasından belliydi ama bu kadar keskin bir sonuc bulacağını düşünmemiştim
Haysiyetsizler.

mr alp adam yalanladi bu mevzuyu canli yayinda
gscyi legal derde sokma durduk yere hc oldumu 1 ay mycyi veriyon [gunun sorusu]

Sinam Enngin'ler, Azis Yıldırırm'lar, Arda Turraan'lar, Aacun Ilıcaalı'lar, Rıddvan Dilmens'ler, Fatih Terrims, Yıldırım Demiroreen vs... vs... bu trend ekip Türk sporundan yok edilmediği sürece, Türk sporu bok çukuru içinden çıkamayacakkkkk.

Şansal Büyüka'yıda ekle bu gruba yada şöyle diyeyim eğer biri birine laf etti diye yerlerinden ediliyorsa o yerinden eden futbol mafyası adamlar artık şu pis ellerini çeksin futboldan. Futbolla alakası olmayan ROK ondan sonra bu Feto'nun 2-3 tane istihbaratçı tipleri filan var futbolla gram alakaları yok takımlarıda yok sadece gündem olsun diye ceplerine para girsin gerçek olanlar ortaya çıkmasın diye ortaya çıkan kişiler bunlar. Sinan Engin 2003 yılında yaptığı şikenin hattı hesabı yok tüpçü ile sadece Beşiktaş'ın 2003'te yaptığı maçları izleyerek görebiliriz o zamanda Aziz Başkanı ile ayarlamıştır.

Bugün vurmuşum kafayı yatmışım yarın kalkmışım şansal morugu şikeci aziz emre belözoğlu ve volkan demirel gebermiş birde bakmışız türk futbolu temizlenmiş ...:)

Geri
Üst Alt