Sinan Gümüş TT Arena'dan Koltuk Değnekleriyle Ayrıldı!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
600sinangumus_HEH5L.jpg

Galatasaray'ın genç golcüsü Sinan Gümüş, Torku Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Galatasaray-Torku Konyaspor maçında sarı-kırmızılılar adına talihsiz bir sakatlık yaşandı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelenin 39. dakikasında sarı-kırmızılı genç golcü Sinan Gümüş, baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi.

Orta sahada arkasına düşen bir topa hareketlendikten sonra sol baldırını tutan Sinan Gümüş, kendisini yere bıraktı ve kenara değişiklik işareti yaptı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Sinan Gümüş kenara geldi ve yerine 41. dakikada Alman futbolcu Lukas Podolski oyuna dahil oldu.

Son 7 resmi maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Sinan Gümüş'ün yaşadığı bu sakatlık, sarı-kırmızılı teknik heyet ve taraftarlar arasında da endişe yarattı.

CajlbLSWcAEwUMh.jpg:large

lanet olsun ya bu sezon ki tek heycanımız buydu bu da gitti

Geçmiş olsun aslan

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ses duydum demiş büyük ihtimal kopma var sezonu kapatmış olabilir şansızlık yapacak birşey yok Allah şifa versin

Lanet olsun ya.

Bombok bir sezon geciriyoruz ve gecirmeye devam edecegiz. Allah bin belanizi versin Hamza & Dursun.

Ulan evren de bizimle jb geçiyor. Sahada bir boka yaramayan adamlar 3 sezon üst üste sakatlık görmüyor, Bruma sakatlanıyor kariyeri çöküşe geçiyor... podolski sakatlanıyor Carole sakatlanıyor..Sinan sakatlanıyor. Neden Umut Sabri Olcan falan sakatlanmıyor? Ruh hastası olacağım artık.

Brumaya benzeten biri vardı forumda daha geçen hafta.. Nerede o şom ağızlı..

Ne şanssızız yahu, pes artık...

Hamza ve göbekli kondisyonerinin eserleri işte 3 aylık dönemde antreman yapmayan takım dökülüyor.Adam kameralara konuşmaktan fırsat bulamadı ki o da haklı. :ka10:

Her futbolcu adeleden gidik.Yazık gerçekten diger takımların yaz kampı haberleri gelirken biz tuttuk 1 1.5 ay sonra antremanlara başladık.Şaka gibi :S

bruma da bu yüzden gitmişti.Bruma 1 Sinan 2 daha hangi gençleri yok edeceğiz.

Kime umut bagladiysak gitti gençlerden o ses çıktıysa işi zor, umarım basit biseydir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arka adelesi koparsa sıçtığımızın resmidir.Bi daha kolay kolay düzelemez inşallah çok ciddi bi adele sorunu değildir.Yazık çocuğa vallahi çok üzüldüm.

Arka adelesi koparsa sıçtığımızın resmidir.Bi daha kolay kolay düzelemez inşallah çok ciddi bi adele sorunu değildir.Yazık çocuğa vallahi çok üzüldüm.

pozisyon esnasında bir ses duyduğunu söylemiş yarın arka adelesi koptu diye bir karahaberle uyanmayız umarım

Böyle durumlarda ses geldi mi iyi olmuyor sanirim. M;esela benim capraz baglar koptugunda bende böyle bir ses duymustum.

Tabi pek bilmedigim icin birsey demek de dogru olmaz. Umarim tez zamanda atlatir sakatligi, bize su an cok lazim kendisi. Tam cocuk artik oynuyor diye sevinmisken sakatlik cikti, lanet olsun ya hic mi gülmeyece yüzlerimiz?

Niye Umut degilde sen kardeşim. Geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey degildir.:(

Geri
Üst Alt