sinemada izlediğiniz ilk film

20153.jpg

Aynısını yaşadım. İki kız ile sinemaya gittim 2. Kız sürpriz oldu yanında arkadasını getirmişti benden habersiz ama ben istediğimi almıştım. Takıldığım en rahat tipti kız. Ben bile rahatsız olmustum yanında arkadaşı var diye onun umrunda değildi. Belkide o koltuğa danyal bile oturmuştur sonra?! Midtown cinemaximum ha @Danyal Artemis

Yanlış anlasılmasın ortalığı kirletmedim dışarı atık 0 :):):):):):)

Ama en heyecanlandığım film buydu

Sinemada izlediğim 2. ya da 3. filmdi.

Banyo_Poster.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tek hatirladigim; zengin bir kiz vardi sinifta, filme gidelim mi diye sordu sanirim gitmeden 1 onceydi, sonra bunun kiz arkadasi da gelmek istedi, anasi koskoca mercedes ile almaya gelmisti beni. sonra sinemaya goturdu birakti bizi. hikaye bu kadar. (gerisini hatirlamiyorum)

Aynısını yaşadım. İki kız ile sinemaya gittim 2. Kız sürpriz oldu yanında arkadasını getirmişti benden habersiz ama ben istediğimi almıştım. Takıldığım en rahat tipti kız. Ben bile rahatsız olmustum yanında arkadaşı var diye onun umrunda değildi. Belkide o koltuğa danyal bile oturmuştur sonra?! Midtown cinemaximum ha @Danyal Artemis

Yanlış anlasılmasın ortalığı kirletmedim dışarı atık 0 :):):):):):)

O 2. Kızı kuzenim olan @Berk Varak a yapmak istemiştim ama sevgilisi var diye geri durmuştu çocuk böylede karakterlidir!

Snatch'i nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama o ya da Gladiator olabilir. Devamında da LotR, HP, Terminator

snatch.gif

Geri
Üst Alt