Sistematik Bir Şike Düzeni Kurulmuş

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
6 Kadiköy macinin 5'inde verilen uyduruk penaltilar yetmezmis gibi bir de kaleciler devreye girmeye basladi. Kadiköy'de hakem, deplasmanda rakip kaleci seklinde tikir tikir isleyen bir düzen kurulmus.

Rahmetli Süleyman Seba'nin ismini sadece kamuflaj icin kullandiklari da ortaya cikmis oldu.

Hedef net;

1.FB
2.BJK

olacak bu sene.

Hamza hoca onderliginde bu şerefsiz haysiyetsiz sikeci pislikleri alt edeceğiz. Rahat olun renkdaslarim iyiler kazanacak.

Bu düzenin içinde , sadece Fenerli futbolcu ve futbol yöneticileri yok. Aynı zamanda siyasiler, medya, bir çok futbol takımlarının futbolcu ve yöneticileri veeeee...

En büyük ortak hatta bu sistemin yöneticisi pozisyonunda TFF var.

İlave olarak bu sistemde kimse sportif başarı peşinde değil.

Sadece sisteme uyma zorunluluğu ve emirleri yerine getirmek. Tek amaç tek hedef bu. Yani emir büyük yerden. Ne kadar büyük. Çok büyük hatta En büyük...

Halkin dörtte üçü yoksulluk sinirinda olan, yolsuzluk göz önünde yapilan bir memleket. Kanunlar artik görmemezliktan geliniyor. sanki o kanunlar yokmus gibi hareket ediliyor. Çadir devleti olmus Türkiye. Ayni düzen futbola da siçrayacaktir tabi.

aziz akıllanmış eskisi gibi forvetti, ortasahaydı uğraşmıyor. hakem + kaleci bitti gitti.

Yönetim uyumasın. fb'nin bu sezon attıgı 5 hatalı kaleci golü ile 4 uyduruk penaltısını gitsin Tff'nin yüzüne vursun.

Bu arada Antep macında rakip kalecinin zamanlama hatasından bizde gol attık, bunuda söyleyelim ama biz 1 tane attık, sen gidip 5 tane atıyorsan, ebesinin dügünü derim.

Adamlar bu kez resmi sike yapıyor. Söyle ki artık savcılıkta görmezden geliyor, bir kere hapis yatıp halkın gözünü boyadılar ve bu cercevede bundan sonra paso sike yapacaklar.

bu sezon böyle devam eder.uefa ve fifa ceza mı verir yeaaaaaaaa deyedurun.daha çok ağlayacaksınız.

2005-06 ile 2009-10 sezonları gibi ikisindede kör göze parmak sokarak aleni şike yapmışlardı ama sonlarını ilahi adalet getirdi ,
bu sezonda öyle olacak ama bu sefer daha felaket olacak sonları !

Evet daha şu ana kadar normal kazanılmış maç ya birdir ya yoktur.

GT-I9300 Tapatalk

B4MfdO-IAAEV2Wq.jpg

Sadece deplasmanda değil her yerde böyle, ya penaltı ya kaleci şikesi,

ben Hamza hocanın başarılı olacağına inanıyorum, bence şikeciler şampiyon olamayacak,

en başından beri fenevi değil sekiztaşı şampiyon yapacaklar galiba diyordum ama burda iş bize düşüyor,

onların ne yaptığının bir önemi yok biz maçlarımızı kazanalım kafi, bu gece kazanırsak bu hafta lideriz diyorum..

biz üstümüze düşeni yapmalı,gerisini Allaha bırakmalıyız.adalete inancınızı yitirmeyin.

Son düzenleme:
Murhan Bureau of Investigation

aka

MURHBI

Guiza'nın kaleye bile gitmeyen şutunu içeri alan Serkan Kırıntılı o maçta yediği diğer gollerde şaibeliydi ve sonra fenere transfer olduğu daha aklımızın köşesinde dururken ardı arkası kesilmeyen kalecilerin içeri almaları devam ediyor! Korcan Çelikayın üzerine gelen en hafif topu bile içeri alması son olmadı!

Konyasporun bu seneki kaleciside üzerine gelenleri içeri aldı. Hatta verilmeyen bir ofsayt goldeki topuda üzerine gelmesine rağmen içeri aldı. İnanmayan ligtv'nin sitesinden izlesin.

Ve bu akşam!

Balıkesirin kalecisi neredeyse taçtan geşen topu içeri tokatlıyor! İzleyinhttps://www.ligtv.com.tr/haber/balikesirde-buyuk-hata

Gotfather Aziz tüm futbolu takip edenleri akp'ye oy veren %40 küsür sanıyor. Halbuki herşey ortada 1 değil 2 değil 3 değil her maç her maç her maç!!!

Geri
Üst Alt