Siyaset Senin Neyine ? | Fotomaç Gazetesi

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Sevgili GSCimbom.com üyeleri;

Malum gazetenin "Paralel Yapıya Fanatik Destek" haberini GSC yönetimi olarak şiddetle kınıyor, Allah akıl fikir versin diyoruz.

Bu haber bir kez daha gösterdi ki, Fotomaç gazetesi okunacak bir gazete değil.. Yorum yapılmayacak kadar skandal bir haber.

Şike sürecini unutturmak ve için çalışmalar son hızı ile sürüyor.

GSCimbom.com yönetimi olarak, spor ve siyasetin yan yana gelmemesini diliyor, Efsane Kral Hakan Şükür'ün "futbolcu" olarak hatırlanması gerektiğine inanıyoruz.

ozX0M7.jpg

Farkettim ki sen cemaat mensubusun dün iyi olarak gördüklerini bugün yerin dibine geçiriyorsun.Çıkarlarınız yüzünden Ülkem ne hale geldi.Sen ve senin zihniyetinin lacivertleri defolsun gitsinler. Hükumet rezil leş ama siz onlardan da rezilsiniz. Burası FG yapılanmasının temize çıkartılacağı bir platform değildir.

Farkettim ki sen cemaat mensubusun dün iyi olarak gördüklerini bugün yerin dibine geçiriyorsun.Çıkarlarınız yüzünden Ülkem ne hale geldi.Sen ve senin zihniyetinin lacivertleri defolsun gitsinler. Hükumet rezil leş ama siz onlardan da rezilsiniz. Burası FG yapılanmasının temize çıkartılacağı bir platform değildir.
Yalnız bu yazıda FG yapılanması değil bizim değerli futbolcularımızdan birisi övülmüş hocam.

Bildiğin gerizekalı bunlar.

Fotomaç=Sabah yani siyasetin kralı

Aklın ermez senin Murhan fotomaçın reklamını yapma

"haber"e bak arkadas... ülkenin rezilligini resmen göz önüne sermisler

fotomaç sabah grubundan çıkan bir gaazete benzer dil kullanmaları çok normal,bu gazeteyi alan düşünsün

Biliyorduk ama tescillemiş olduk. Fenerbahçeyi şikeden kurtaran güç hükümet imiş. Her türlü arenada tescillenmiş şikeyi hükümet örtbas etmiş. Ben demiyorum hükümet gazetesi söylüyor bkz: 3.paragraf

Fotomac i alan okuyan varmi harbiden.

Geri
Üst Alt