Üye Görüşü Siz Olsanız Hangi 10 Oyuncuyu Gönderirdiniz?

Burak
Selçuk
Veysel
Hamit
Umut
Olcan
Tarık
Pandev
Cemal
Yekta
Hakan
Gokhan
Sabri

Bunlara insan gibi kulüp bulmaları soylenmeli.
Kabul etmeyenlere noter eşliğinde günde 3 antreman koyup köpek gibi çalışmaları tebliğ edilmeli.

Kadro komple temizlenmeli gençlere yer vermenin zamani geldi.

Ne on ne on beşi , bize yakın zamandan örnek verirsek Kalli döneminde ki gibi bir yapılanma , revizyon şart.

Yada şöyle diyeyim 2011-2012 sezonu öncesi Fatih Terim ile gittiğimiz revizyonda örnek verilebilir. (Tabi bu biraz küçük çaplıydı ama olsun.)

Muslera , Eboue , Ujfalusi , Melo , Selçuk , Engin , Elmander direk as takıma monte edilmiş ve büyük yarar sağlanmıştı.

Önce Prandelli gitsin de gerekirse hiç oyuncu göndermesek de olur.. Dediğim gibi bugün performansların yanıltıcı olduğunu düşünüyorum yeni hocayla birçoğunun eski performansını yakalayacağını düşünüyorum..

Eray
Eboue
Gökhan
Dzemaili
Yekta
Yasin
Aydın
Furkan
Yiğit
Umut Gündoğan

Burak
Selçuk
Veysel
Hamit
Umut
Olcan
Tarık
Pandev
Cemal
Yekta
Hakan
Gokhan
Sabri

Bunlara insan gibi kulüp bulmaları soylenmeli.
Kabul etmeyenlere noter eşliğinde günde 3 antreman koyup köpek gibi çalışmaları tebliğ edilmeli.

Birşey sorcam hocam ayıp olmazsa? Yerli olarak 6 oyuncu kim olacak takımda 1 Semih var mevcut kadrodan giderleri kim oynayacak ne var ne yok satıyoruz.. Yeni bir operasyon yapacak maddi gücümüzünde olduğunu sanmıyorum hele yerlilerin 4-5 M € dan satıldığını düşünürsek.. Tarık mesela yeni gelen dünya para saçtığımız biri olarak biraz daha şans vermek gerekmez mi? veya Olcan'dan iyi yerli sağ açık bulabilecek miyiz hemde onca para vermişken..

10 mu hımmm bi bakayım:)

1-burak
2-selçuk
3-eray
4-zan
5-telles
6-balta
7-veysel
8-cemali
9-yekta
10-hamit
11-yasin