Sizce ? 2013 Clio HB mi ? Ford Fiesta mı?

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
Clio HB

d0737a771fc9ea34b19137c37e7eecf7.png
2014-Renault-Clio-Estate-Hatchback-2.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ford Fiesta

f7543199-ac6f-4069-92e7-82b050aa73f8_Ford_Fiesta_ST_2013_009.jpg

2014-Ford-Fiesta-Interior.jpg

Fordun içi daha baba, Clio'nun disi daha baba.

Sen hangisine daha cok önem veriyorsun?

Fiesta çok üstün bir araç.

Türkiye'de Clio'nun tek avantajı en boş pakette bile ESP sunması. Ancak Ford'da 1200TL civarı bir rakama, ESP+Yokuş kalkış+yan perde hava yastıkları vs... güvenlik paketi satıyor, yol tutuş, malzeme kalitesi gibi bir çok konuda Fiesta bariz üstün.

Clio'nun DCİ gibi Dünya'nın en iyi dizel motorlardan birine sahip olduğunu da hatırlatmak gerekir elbette. Ancak Clio, Fiesta'ya göre daha dar ve arka koltukları özellikle çok kullanışsız bir araç.

Bu arada resimde ki araç Fiesta ST'dir ve Türkiye'de satılmıyor. Normal Fiesta'ların içi böyle değil, navigasyon için ekstra paket almanız lazım ve kapı kollarında ki düğmelerin konumları daha kullanışlı ve farklıdır resime göre.

Ayrica git bi Renault garajina, bide Ford garajina.

2 araba içinde bi test sürüsü yapmak istiyorum de, burada yaptiriyorlar orada nasil bilmiyorum tabi, hani musteriymis gibi gidip...

Sonra karar ver, hangisi daha rahat komforlu, senin için daha önemli. Dis güzellik 1 gün güzel 2 gün güzel.

1 hafta sonra arabanin disini görmezsin bile.

Bende 2011 fiesta var çok mennunum.Benzin yakıt tüketimindede hiç üzmedi araç.96 beygır olmasına rağmen 7.2 litre yakıyor şehir içi.Ben birde çok basıyorum.Şimdi satmayı düşünüyorum sıkıldıgım için.C segmente geçmek istiyorum.Arkadaşa tavsiyem fiestayı tercih et pişman olmassın.

Ayrica git bi Renault garajina, bide Ford garajina.

2 araba içinde bi test sürüsü yapmak istiyorum de, burada yaptiriyorlar orada nasil bilmiyorum tabi, hani musteriymis gibi gidip...

Sonra karar ver, hangisi daha rahat komforlu, senin için daha önemli. Dis güzellik 1 gün güzel 2 gün güzel.

1 hafta sonra arabanin disini görmezsin bile.

Haklısın, aslında önemli olan konfor bunun içinde gönlüm daha çok Ford'dan yana.

Yeni Clio'lar her bakımdan bir çok araçtan daha başarılı.

Fiesta rahat araba.Fiesta yi tercih ederdim senin yerinde olsam.

Geri
Üst Alt