Sizce futbol takımıyla ilgili alınması gereken radikal kararlar nedir ?

''Bazı futbolcuların kadro dışı bırakılması.'' cümlesindeki ''bazı'' kelimesi fazla.

Selçuk ve Burak ikizlerinin kadro dışı bırakılması!

Bence Mancini ye "ricada" bulunuyorlar yönetimden Burak ile Selcuk konusunda.Adam kafayi yedi Kayseri macinda. Selcuka bagirdigi pozisyonu hatirlayin. Gercekten baska hic bir aciklamasi olamaz bu oyuncularin her mac ilk 11 oynamalarinin bu durumlarina ragmen. "Onlar bizim evlatlarimiz, biraz sabir ve anlayis göster" gibi seyler söylediklerini düsünüyorum..

Tugayin Selcuk cikarken ona sarilmasi bana bunu gösteriyor diyebilirim. Kocaman adamlara cocuk muamelesi yapiyorlar. Aman üzülmesin diye sariliyor. Burada Tugayi direkt suclamiyorum. Koskoca adamlar, ne yaptiklarini daha dogrusu ne yapamadiklarini kendileri göremiyorlar mi? Eh birazcik da düsünsün, üzülsün. Bir araba dolusu para aliyor. Ben is yerimde 2 sene dogru dürüst performans göstermesem gözümün yasina bakarlar mi? Hemde Selcuk veya Burak gibi adamlarin yaninda benim kazandigim 2liralik cekirdek torbasi gibi.

Tüm takimi "sabote" ediyor bunlarin hali.

başta mancini olmak üzere teknik heyet ardındanda kadrodaki yeteneksiz veya yetenekli ama işi bitmiş adamları kadrodan temizlemek gerekiyor yerine genç dinamik yetenekli (gençten kastım 18 19luk doldurmak değil takıma tabiki 24 25 26 27 yaş aralığında hazır kaliteli topçu)başarıya aç oyuncularla her mevkiye dengeli şekilde iyi bir kadro planlaması ile iyi bir hoca ile yeni sezona başlamak

bu olayin temeli oyuncularda hoca da bir ayri tartisma bunu inkar etmek dogru olmaz ama bura yönetimin de icinde oldugu ve basta aldigi karar var o da "mancini gibi savunmaya öncellik veren"bir hocayi takimin basina getirmesi.. burasini gectim.. sonucta oyuncular yetenekli ise her sistemde oynar 2-3 oyuncu oynanan oyun anlayisina göre performansi artar yada düser ama üst düzey oyuncularimiz olarak sayilan söylenen.. Selcuk - Burak - Drogba gibi isimlerin bu sistem degisikliklerinde o kadar oynamasi imkansiz demek ki burda baska isler var bunu da cözecek olan basta teknik direktor ve onunla birlikte Yönetimdir.

Burda bu 3 oyuncunun performansi neden bu kadar düstügünü bir cözmek lazim önce.

yüklü miktarda para cezasi ve sonrada kadro disi birakma, gerci lig bitti. hepsini kökten temizlemek en dogrusu sene sonunda

tabi canım tazminatları da sen ödersin artık

Gruplaşmamı var direk kim olursa olsun kadro dışı bırakacaksın abi. Kesinlikle gruplaşmaya izin vermeyeceksin. İsterse dünya yıldızı olsun direk kadro dışı.

Geri
Üst Alt