Sizce Seneye Yabancı Forvetimiz Kim Olmalı?

Bir kaç arkadaş Mandzukiç yazmış. Eğer öyle bir ihtimal varsa hiç durulmasın alınsın.

Hoş bu sene ki Drogba, Burak ve Umut' u seyrettikten sonra Mandzukiç' i geçtim, Mario Gomez gelse bayram yaparım.

Bir kaç arkadaş Mandzukiç yazmış. Eğer öyle bir ihtimal varsa hiç durulmasın alınsın.

Hoş bu sene ki Drogba, Burak ve Umut' u seyrettikten sonra Mandzukiç' i geçtim, Mario Gomez gelse bayram yaparım.

Cidden olursa çok mantıklı olur. Her şeyi ile komple bir forvet. Bayern gözden çıkarır veya kendi gitmek isterse umarım akıllarına gelir bizimkilerin.

Dzeko haric diger 3u olur benim onceligim Balotelli . Benteke de nefis olur

962b53a175a3ec9d50adb6ef3736dc1b.jpg

çok isterdim fakat mümkün değil..listeden ise Dzeko favorimdir..

Tek forvetli sisteme dönmeliyiz ve en uygun isminde Edin Dzeko olduğunu düşünüyorum.

Eğer burak veya umut ile beraber çift forvet oynuyacaksa hiç almayalim boşuna adamlarida harcamiyalim

Cidden Ibrahimovic'in olmayacağı, Balotelli'nin bu kadar pahalı olduğu bir ortamda Mario Mandzukic gibi pas oyununda da belirli bir standardı olan, hava hakimiyeti ve şut kalitesi olan bir isim düşünülmeli.

Şimdi baktım 1-2 yerden Guardiola sene sonu Lewandowski'yi transfer ettiği için rahatsızmış. 2'si birden oynayamayacağı için büyük ihtimal ayrılır. Wolfsburg yeniden istiyormuş ama CL bileti alamazsa tercih edeceğini sanmam.

12-13 Milyon Euro'ya biter bu iş eğer ilgilenirsek. Kimlere vermedik ki biz para, Balotelli'ye baktım 20'ye almış Milan, şimdi en az 25 ister satmak için.

Gelmek için ikna edebilirsek alsınlar işte mis gibi forvet.

Ebenezer Assifuah..U-20 Dk yıldızıydı.Geleceğe yatırım için süper olur ancak 2-3 sene bişey beklemek saçma olur.Üzerine düşülürse müthiş oyuncu olur.

Hollanda Liginde Finnbogason müthiş oyuncu ancak büyük ihtimal Premier Lig'e gider.Oyun stili Burak Yılmaz'a benziyor ama oyun zekası ve

kıvraklığı üst düzey alırsak müthiş iş yaparız.

Son olarak Fransa Liginden Andre Pierre-Gignac yıllardır istediğim bir oyuncu tam bizim lige uyan(rakibi yıpratan,bulduğunu affetmeyen v.s) Yaşı hala 29 yani 2-3 yıl baya iş yapar.

André-Pierre Gignac - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Alfred Finnbogason - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ebenezer Assifuah - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Yıldız transferinin hangi mevkiye yapılacağına göre değişir forvet transferinin niteliği.

Eğer kanat için Robben, Nasri ayarında maliyeti yüksek (13-15 Milyon Euro bonservis+ 4-5 Milyon Euro senelik) tarzı bir transfer hamlesi gelirse, forvet için nispeten bonservisi düşük bir isime yönelebilir bizimkiler.

Aslında 4-3-3'e dönüp

-------------------------Muslera-------------------------------

--Veysel-------Semih------------Toprak-----Alex----------------

------------Melo------------------Inan-------------------------

-Robben---------------Sneijder----------------Pato--------------

----------------------Burak Yılmaz--------------------------------

gibi bir takım da kurabiliriz. (6+2'ye döünülürse).Ggerçi bu durumda da çok ofansif ve dengesiz olur takım ama.

Alabilirsek Zlatan İbrahimovic! :D O olmazsa Balotelli ya da Dzeko olabilir :ka19:

Geri
Üst Alt