- 16 Haziran 2010
- 190.795
- 133.504
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juve ile PSG'den habersiz görüştüğü için oraya göndermeyeceklermiş Fransız basınına göre.Çok normal
Bence Tottenham, Juventus falan alabilir bu herifi
Ben olsam ben de ulan Tottenham'ı, Juventus'u bi bekleyeyim derdim
Adam yoo ya bana maaşımı verirsiniz tribünde takılırım ya da Juve'ye yollarsınız derse ikna olabilirlerJuve ile PSG'den habersiz görüştüğü için oraya göndermeyeceklermiş Fransız basınına göre.
Oyuncu oynamak istediği için gönderiliyor diye biliyorum. Yoksa neden böyle bir gündem oluşsun.Adam yoo ya bana maaşımı verirsiniz tribünde takılırım ya da Juve'ye yollarsınız derse ikna olabilirler
Transfer dinamik süreç rtaş.
Çok para verip oynatmıyolar ondan her türlü yollamak isterlerOyuncu oynamak istediği için gönderiliyor diye biliyorum. Yoksa neden böyle bir gündem oluşsun.
PSG'nin Şampiyonlar Liginde Juve'nin direkt rakibi olması da oyuncuyu Juve'ye göndermemek için bir sebep olabilir. Juve'nin mutlak bir stopere ihtiyacı var. PSG de Juve'nin bu zaafını kendi elindeki oyuncusuyla çözmek istemeyebilir.
Sadece düşünmeden tamam ulan geliyom diyen adamları alsaydık takım bir şeye benzemezdi. Seviye atlatacak oyuncu için ikna süreci zaruridir. Skriniar seviye atlatacak diye demiyom da bu süreçlere böyle bakmak yanlışGel dediğimiz anda "bi düşüneyim" diyen adamdan anında vazgeçmek gerek.