Tier 2 Skriniar, Galatasaray'ın Teklifini Cebinde Bekletiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1735901147449.png

Galatasaray, Milan Skriniar için ilgisini yeniledi ancak oyuncu halen özellikle İngiltere ve İtalya'daki seçeneklerini değerlendiriyor.

Galatasaray, hafta sonuna kadar kendisine müddet verdi.

(RMC Sport)

Kim alır bunu bu saatten sonra. Direk yolun açık olsun denilip Danso zorlanmalı.

Kimsin lan sen atski

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Italyada tepedeki takımlardan teklif bekliyor bence juve milan filan

Ben olsam şahsen 1 milyon bile vermem 6 aylık stopere umarım olmaz bu transfer Metehan oynasın şampiyonluğu satmadığı sürece daha okey.

He gidip karavana 4 milyona stoper transfer etsek o bile daha mantıklı bu adam 6 ay top oynayıp oynamayacağı meçhulken milyonlarca euro vermek.

RMC Sport'a sevgiler.

Screenshot Capture - 2025-01-03 - 14-32-05.png

Son düzenleme:
Çok normal

Bence Tottenham, Juventus falan alabilir bu herifi

Ben olsam ben de ulan Tottenham'ı, Juventus'u bi bekleyeyim derdim

Adam yoo ya bana maaşımı verirsiniz tribünde takılırım ya da Juve'ye yollarsınız derse ikna olabilirler

Transfer dinamik süreç rtaş.
Oyuncu oynamak istediği için gönderiliyor diye biliyorum. Yoksa neden böyle bir gündem oluşsun.

PSG'nin Şampiyonlar Liginde Juve'nin direkt rakibi olması da oyuncuyu Juve'ye göndermemek için bir sebep olabilir. Juve'nin mutlak bir stopere ihtiyacı var. PSG de Juve'nin bu zaafını kendi elindeki oyuncusuyla çözmek istemeyebilir.

Oyuncu oynamak istediği için gönderiliyor diye biliyorum. Yoksa neden böyle bir gündem oluşsun.

PSG'nin Şampiyonlar Liginde Juve'nin direkt rakibi olması da oyuncuyu Juve'ye göndermemek için bir sebep olabilir. Juve'nin mutlak bir stopere ihtiyacı var. PSG de Juve'nin bu zaafını kendi elindeki oyuncusuyla çözmek istemeyebilir.
Çok para verip oynatmıyolar ondan her türlü yollamak isterler

Oyuncu da oynamak için gitmek istiyodur zaten orası ayrı

Şampiyonlar Ligi işini o kadar takmazlar bence. Bizi Juve'ye falan tercih ederler ama adam ille de Juve derse yedekte o kadar para verip çürüteceğimize gidelim oynasın piyasa yapsın yazın da yollarız diye bakarlar imho

Neyse göreceğiz. Bence Juventus Skriniar'dan ziyade uzun vadeli bir çözüm arıyor zaten. Tottenham ise geçici çözüm arıyor ora daha gerçekçi

Gel dediğimiz anda "bi düşüneyim" diyen adamdan anında vazgeçmek gerek.

Gel dediğimiz anda "bi düşüneyim" diyen adamdan anında vazgeçmek gerek.
Sadece düşünmeden tamam ulan geliyom diyen adamları alsaydık takım bir şeye benzemezdi. Seviye atlatacak oyuncu için ikna süreci zaruridir. Skriniar seviye atlatacak diye demiyom da bu süreçlere böyle bakmak yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt