ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

bugün ki mactan sonra bu mactan hic umudu olmayan kaldi mi ???????????????????

bugün ikinci yarıdaki baskı olsa 10 kişi bile eleriz bunları heyt yürüyüm bee :ayatollah::trollface:

ah ulan hakem ah.bu maçtaki köpek hakem gitti benfica maçında da fenere çalıştı ya:asd:

Bu maç yediğimiz bir gol ofsayttı di mi?higuainin duran toptan attigi olabilir

Buraka yapılan 2 penalti verilmedi ayrica

İlk gol semihe yazar.Fatih hoca calismistik demişti savunma arkası pozisyonlari vs. @Hayri Cund

Son düzenleme:

bugün ikinci yarıdaki baskı olsa 10 kişi bile eleriz bunları heyt yürüyüm bee :ayatollah::trollface:

bugün ki mactan sonra bu mactan hic umudu olmayan kaldi mi ???????????????????
3-1 lik Mersin maçından sonra bu yorumlar.ilginc

Burada Real'i abarttıkça abarttılar.. Real'in çok defosu var.. Bunu zaten City, United, Dortmund defalarca gösterdi. Bu üç takımdan birinin defansı bizde olsaydı keşke de şu kasma olayını görseydik.. Real'in bizden önce yaptığı düşmeye oynayan Zaragoza maçında kasışını da gördük. Zaragoza elinden kaçırdı.. Demeyinki Zaragoza maçında Real kasmadı.. Ronaldo Zaragoza maçında belki 20 defa 50 metrelik depar attı.. Ama Zaragoza defansı defans olunca birşey yapamadı.. Örneğin ilk yediğimiz goldeki arapasını hiç geçirmedi..

Günümüzde defans futbolda önemli.. Allahın şikecileri bile 89 dak defans yapıyor 1 dak gelip gol atıp gidiyorlar.. Bu örnek bile Avrupada önceliğin gol yememek olduğunu ve işe yaradığını gösteriyor. Artık 4-5 gol atacağın takım yok.. Bu seviyede yenebilirsen 1-0, 2-1 ancak.. CL çeyrek finalinde ancak defansın kadar konuşabilirsin..

Fatih Terim, madem defans yapamıyoruz o zaman hücum yapalım der ama CL çeyrek finalinde sadece iyi hücum hattı sökmez..
@Hayri Cund okan hocanın okuması gereken bi post

Hoca akıllanmıştır diye düşünüyorum liverpooldan alıncak tek farklı mağlubiyet hocanın kredisini yükseltir gözümüzde
Ben geçen seneki totenham maçi öncesi kadar korkmuyorum.totenham belki 5 oyuncu eksikti 11den ama madison vs vardi.heriflerin yedeklerden bissouma falan girdi

Isin gücün yok mu Sergen bu ne 12 yil önceki mac basligi

Ne manada yazdigimi ben bile bilmiyorum hatirlamiyorum bile o maci daha
Hatırla diye yazmadık

İşim gücümde çoğunuzdan iyi

Kaç kere real madridi eleyecek duruma geldikte geçmişe bakmayım

Geri
Üst Alt