ŞL 13/14 B Grubu 3. Maç | Galatasaray 3-1 Kopenhag | Maç Sonucu | 23 Ekim

BXS0CmqCAAATzYw.png:large

Mancini ne hissediyor acaba....yeter artik ya....

Taraftar bunlar guya.. Yersen..

Illa birileri gelsin turbunler arasinda olaylar ciksin diye bekliyorlar.

Su Terimsporlulardan bir kurtulsak rahatliyacagiz.

Su yapilan Manciniye terbiyesizliktir.

Tabi bunu anlayacak adam lazim

kopenhag bizim ligde küme düşermiş mesela, ama bi plzen değil tabi :)

Gerizekali onlar, juve macindan sonrada kopenhag tas gibi takim, Galatasaray kesin puan kaybeder diye ötüyorlardi. Zaten kimi yensek dünyanin en kötü takimi oluyor, gecen seneki real macindan sonrada rela'de is yok bitmis bunlar seneye kümeye oynarlar vs.vs laflar ediyorlardi.

bu copenhag uefa sıralamasında şikecilerin önünde neyin derdinde o şikeci avrupa fukaraları :asd:

bu yaz bi iki gazetede İbrayla bizim adımız geçiyordu

düşündümde Drogba-İbra aynı takımda sonra vazgeçtim düşünemedim :p

Daha yeni geldim eve ve uzun zaman sonra ilk kez bu kadar mutluyum, sebebi malum Galatasaray :D

Takım öncelikle 60 dakikalık. Kesinlikle zamanla bu tempoyu 90 dakikaya yayacağız. Biraz sıkı idmanlar bekliyordur bizim oyuncuları ki geçtiğimiz haftalarda yaptıkların çalışmaların düzgün antrenman olduğuna inanmıyorum ben. Yeni yeni ritm buluyoruz.

Mücadele taraftarın istediği dozda oldu. Koştuk, çabaladık. Hemen havlu atan oyuncular bile başka oynadı. Bunlardan biri Burak. İnanılmaz koştu, toplu alan topsuz alan. Hücumlara çıkışlarımız hala yavaş şekilde ilerliyor. Öncesinde hücum organizasyonlarımız da yoktu. Bu maçta organizasyon denen şeyin sinyallerini gördük, buna zamanla hızlı oynamayı da eklersek tadından yenmez. Hücuma kalkarken Bruma kendini sürekli boşa çıkarıp top istiyor. İkinci yarıda sağ açıkta birkaç kez boşluk yarattı kendine ama top gelmedi ona. Hücum oyunu adına ileriye biraz umutla bakabiliriz bu maçla birlikte. (Maça umutsuzca gidenlerden biriydim şahsen)

Defansif açıdan bakarsak 60dan sonraki oyun devreye giriyor. Bırakıyoruz mücadeleyi, saçma sapan bakışlar arasında ceza sahasımıza giren toplar çıldırtıyor insanı. Oyuncu değişikleri de etkilemiştir bunu, vahşi bi Melo'nun yokluğu söz konusu ne de olsa :)

İlk şampiyonlukdaki fener maçı gibi oynadık özlemişim vala gözlerimin pası silindi ohh beee

ilk yarıda ki oyun harıkaydı..2 sene once ki galatasarayın futbolu kadar zevk verıcıydı baskılı pas yapan bındırmeler sagdan soldan ortalar guzeldi..umarım aynı futbolu lıgede yansıtabılırız..cl de oyuncular kendılerı konsantre olabılıyorlar fakat lıge zor...

Geri
Üst Alt