ŞL 13/14 B Grubu 3. Maç | Galatasaray 3-1 Kopenhag | Maç Sonucu | 23 Ekim

ligde engin,aydın kadroda olmalı.gerekirse engin solbek oynasın.zan iyileşince,semihle beraber oynar.chedjou da solbekte idare edebilir.bruma yeterki oynasın

BXS0CmqCAAATzYw.png:large

Mancini ne hissediyor acaba....yeter artik ya....

Paralı taraftarlar onlar. Yakında azalarak biterler.

Lig kadrom:

Muslera Eboue Chedjou Semih Hakan Melo Selcuk Bruma Sneijder Engin/Aydın Umut/Burak

Drogba'nın ciddi ciddi dinlenmesi lazım. Hem Eboue'de forma bağlar, adam harika oynadı ödüllendirmek lazım.

Valla ben olsam bu hafta Kayseri maçında yabancılardan Muslera'yı keserim. Eboue-Semih-Chedjou üçlüsü bozulmamalı şu aşamada. Artı Kayseri bitik durumda adamlar haftalardır forvetsiz oynuyor, bu hafta da orta sahada 2 adamı kırmızı kart görmüş, yönetim istifa etmiş, dibe vurmuş durumdalar. Bu maçta kontenjanı Muslera ile yemek anlamsız. Dany yerine de sol beke kim olur bilemiyorum, herhalde Sabri olur gibi.

Ah ah yedeklerimiz o kadar berbatki lig sıkıntıya giriyor muslera iç saha maçlarında olmamalı bence yapacak bi şey yok

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

burak yerine umut oynasaydi bugün en az 5-6 tane atmistik kopenhagen'e

nedir bu burak sevdasi

Beyler maçı izleyemedim ne yazıkki:(

lütfen biri bi geniş özet videeosu versin.Youtube falan hiçbiryerde yok.

Sevincten hala Uyuyamiuorum

Sent from my C6833 using Tapatalk

elimize gelen bir firsat var, kopenhageni deplasman da mecburen yenmeliyiz! bence juve evinde reali yenemez ancak bir beraberlik cikar, sonra maglum juveye karsi bir beraberlik bizi tur atlatir. burak dün cok kostu mücadelle etti cok güzeldi ama gol atamiyor iste, deplasman macinda tek forvet olmali

Helal olsun.

Sanirim bu mac ileride olacaklara biraz isik tutmustur.

Artik kenetlenme ve takima destek olma zamani.

Maçın Notları:

1. 4-3-3 oynadık, aylardır Dany hariç şu kadroyu yazıyorum, Sneijder-Melo-Selçuk orta sahası çok yumuşak olur falan diyip duruyordu birileri. Taş gibi, ok gibi takım. Başta Terim hayıflanmıştır takıntılı biçimde 4-1-3-2 oynadığı için.

2. Melo Mancini geldiğinden beri daha iyi oynuyordu da, 4-3-3'e geçtikten sonra iyice toparladı. Madrid maçındaki rezaletten sonra bu kadar kendini toparlayacağına ihtimal vermiyordum, helal olsun.

3. Neyseki Mancini taraftarın çoğunluğu gibi düşünmüyor ve Burak'ı oynatmaya devam edecek bence. Gol sıkınıtısı belki onun için hayırlı bile oldu, eskisinden çok daha fazla koşup defansa yardım ediyor. Şu andaki pozisyonunda çalım atamaması büyük bir eksik ancak orta sahadan atılan uzun paslara yaptığı koşular fazlasıyla katkı yapıyor takıma. Bence Burak'ın bu hırsı Terim'in bu takımı iyi yönetemediğinin en net göstergesi, takımdakİ birlik ve adalet duyguları yeniden canlanıyor gibi görünüyor,

4. Sneijder için rezalet oynuyor dediğimde itiraz edenler, şu andaki Sneijderse, o zamanki rezalet :)

5. Chedjou ve Semih tek kelimeyle muhteşem, ilk toplara basışları ve konsantrasyonları üst seviyede.

6. 8 yabancılı takımda zayıf halka Dany, yerine alabileceğimiz oyuncu da yabancı. Balta da sakat. Bence Engin'i solbeke oturtma zamanı, umarım Mancini dener.

7. Dün Bülent Korkmaz çok basit ve net biçimde açıkladı. Terim bu takımı çok dar alanda oynattı. Bu sebepten de oyuncular gerçek performanslarına ulaşamadılar. Şimdi daha kanatlara yaygın bir diziliş ve 4-3-3 ile vunu başardık, Allah'a şükür.

Devre arasına AB yasası çıkar inşallah olumlu yönde haberler başladı Basında umarım dogrudur.

Hemen chedjou kalitesinde bir defans alıp Semih i bu 2 li sakatlanmadıgı sürece yedege çekilsin.

Kolarov+Birde sol açık tamamdır bu iş. Devre arası için yeter. takım gümbür gümbür oynar 2.yarı

Defans öyle aptalca hatalı goller yemekden hava toplarında zayıf kalmakdan kurtulur...

şampiyon oluncada gönder eboue yi gönder riera yı al 2 kaliteli topçu daha yerlilerle takviye et seneye şampiyonlar liginde yine çok iddialı oluruz...

Bizim en büyük sıkıntımız Defans hattı.

Ligde sabri hakan balta semih 3 lüsünden defansı kurtardıgımız anda bu takım man.city de yaptıgı gibi mancini ligin en az gol yiyen takımı olur

gecenin sloganı ''ırkçılığa hayır''

oyuncular ellerinde ''ırkçılığa hayır'' yazısı ile çıkıyor

devre arası ''ırkçılığa hayır'' reklamları gösteriliyor

ondan sonrada yayıncı kuruluş 55 bin kişi arasında bir tane siyahi kadın bulup

(aaa bakın ne buldum der gibi) onu gösteriyor.

Takım iyi oynadı ama Copenhagen da Bank Asya terkmiş..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=u0d9F13c6aE[/media]

:nargile::nargile::nargile:

Geri
Üst Alt