Maçın Notları:
1. 4-3-3 oynadık, aylardır Dany hariç şu kadroyu yazıyorum, Sneijder-Melo-Selçuk orta sahası çok yumuşak olur falan diyip duruyordu birileri. Taş gibi, ok gibi takım. Başta Terim hayıflanmıştır takıntılı biçimde 4-1-3-2 oynadığı için.
2. Melo Mancini geldiğinden beri daha iyi oynuyordu da, 4-3-3'e geçtikten sonra iyice toparladı. Madrid maçındaki rezaletten sonra bu kadar kendini toparlayacağına ihtimal vermiyordum, helal olsun.
3. Neyseki Mancini taraftarın çoğunluğu gibi düşünmüyor ve Burak'ı oynatmaya devam edecek bence. Gol sıkınıtısı belki onun için hayırlı bile oldu, eskisinden çok daha fazla koşup defansa yardım ediyor. Şu andaki pozisyonunda çalım atamaması büyük bir eksik ancak orta sahadan atılan uzun paslara yaptığı koşular fazlasıyla katkı yapıyor takıma. Bence Burak'ın bu hırsı Terim'in bu takımı iyi yönetemediğinin en net göstergesi, takımdakİ birlik ve adalet duyguları yeniden canlanıyor gibi görünüyor,
4. Sneijder için rezalet oynuyor dediğimde itiraz edenler, şu andaki Sneijderse, o zamanki rezalet
5. Chedjou ve Semih tek kelimeyle muhteşem, ilk toplara basışları ve konsantrasyonları üst seviyede.
6. 8 yabancılı takımda zayıf halka Dany, yerine alabileceğimiz oyuncu da yabancı. Balta da sakat. Bence Engin'i solbeke oturtma zamanı, umarım Mancini dener.
7. Dün Bülent Korkmaz çok basit ve net biçimde açıkladı. Terim bu takımı çok dar alanda oynattı. Bu sebepten de oyuncular gerçek performanslarına ulaşamadılar. Şimdi daha kanatlara yaygın bir diziliş ve 4-3-3 ile vunu başardık, Allah'a şükür.