- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
artik ne kadar düstüysek top 6 diyoruz reystop altının hepsi kazanacak gibi bu hafta
7.sirayi garantilemek icin 3 p lazim bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artik ne kadar düstüysek top 6 diyoruz reystop altının hepsi kazanacak gibi bu hafta
artik ne kadar düstüysek top 6 diyoruz reys
7.sirayi garantilemek icin 3 p lazim bugün
Eskiden olsa acayip kafaya takardim. Simdi bosverdik iyice puan kayiplarini falan. Rutin hale geldi nasilsa. 2-3 mactir dogru dürüst oturup seyretmedim bile takimi. Ayni rezil kadro oynaya oynaya ezberledik bunlarin hainliklerini. Bugün niye farkli kadro cikti anlamadim. Mac falan kazanmak istiyor olabilir Terim.İmparator imparator imparator Murat Saylak imparator imparator imparator Murat Saylak.
Eskiden olsa acayip kafaya takardim. Simdi bosverdik iyice puan kayiplarini falan. Rutin hale geldi nasilsa. 2-3 mactir dogru dürüst oturup seyretmedim bile takimi. Ayni rezil kadro oynaya oynaya ezberledik bunlarin hainliklerini. Bugün niye farkli kadro cikti anlamadim. Mac falan kazanmak istiyor olabilir Terim.
demirören reis bugün parayi kirdi
Trabzonun yediği golü buna yazmışlar. Kesin Murhan yapmistirMaç 5-1 bitti başlıkta hata var.