- 22 Ocak 2010
- 53.419
- 34.407
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki galibiyet alındığı zaman hep böyle olur. Bize de daha iy ioynuyor demeye başladı sözde yorumcular. Oysa tek fark oyuncu performansı ve bir iki oyuncunun maça dinamizm katması.Ulan![]()
![]()
![]()
Maşallah dediğiniz 1 gün yaşamıyor, geçen haftalarda Sivas uçar kaçar deniyordu.
Söz konusu fener olunca 2 maç verirlergole giden adamı indirince 2 maç olmuyor deniyor veya hafif müdahale varsa. poziyonda sertlik yoktu
gecen seneki ibfk gibi helva oldu bu mallar da@Murat Saylak ligin dinamikleri o kadar belli ki
gecen seneki ibfk gibi helva oldu bu mallar da

Vasat Rıza ya kupayı versen, ben istemem bu büyük bir sorumluluk der..
Burda Sivas şampiyon olacak diyenler vardı![]()
ben bu maçta da puan kaybı bekliyorum. 3 cezalısı dönüyor ama Gaziantep, Sivas için ters takım. Fiziksel olarak Sivas ile beraber en atlet takım. Aşırı sert ve defansif oynuyorlar.
Sivas'ta 1-1 bitmişti zaten maç.
Sivas'ın dağılma süreci başlar bu maçtan sonra, Başak-Ts-Alanya serisiyle lig liderliğinide karadeniz ekibine iade ederler diye düşünüyorum. Sivas ile ilgili pek bir beklentim yoktu zaten 7 tane zirvede takım var ama şampiyon olma ihtimali olan 3 takım var Ts,Fb ve biz.