SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

Lan olm hakem resmen katletmiş Ümraniyespor'u! Penaltı pozisyonu net kırmızı, fenerli oyuncunun topla alakası yok, direk adamın ayaklarına geçiriyor. Hatta kararsız kalıp ceza sahasına girmeden yapmaya çalışıyor ama eylem ceza sahasında bitiyor. Bu sene gecen seneden de çok pis şike dönecek fener lehine.

Lan olm hakem resmen katletmiş Ümraniyespor'u! Penaltı pozisyonu net kırmızı, fenerli oyuncunun topla alakası yok, direk adamın ayaklarına geçiriyor. Hatta kararsız kalıp ceza sahasına girmeden yapmaya çalışıyor ama eylem ceza sahasında bitiyor. Bu sene gecen seneden de çok pis şike dönecek fener lehine.
Ceza sahasında olunca sariymis son adam olsa bile. Doğru karar diyorlar

GscimbomMobile

Asil rezalet Adamın sirtina ucan tekme atanda sari kart ayaginla dokunsanda sari kart.

İlk yarının sonlarına doğru fenerli avarellerden biri Ümraniye'li oyuncunun sırtına vurmuştu ceza sahasında. O pozisyon tartışıldı mı? Net penaltı olarak gördüm

Efsane olmuş efsane. Fazıl Say'ı yerin dibine sokmuş ama anlayacağını da sanmam. Tipik kuş.

Fazıl Say, hatta babası Ahmet Say Türkiye'de sayılı insanlardandır. Ama gel gör ki fenerbahçelilik kanser gibi bir şey. Bu kadar saçmalayabilmesi muazzam.
Bende onu yazacaktım. Fener gömleği giyince en aklı başında adamlar, saçmalamaya başlıyor. Havasından mı suyundan mı bilmiyorum. :oops:

Geri
Üst Alt