SL 23/24 H:34 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 27 Nisan - Sayfa 21 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

SL 23/24 H:34 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 27 Nisan


MS


  • Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .
Son anda Beşiktaş'a sponsor geliri verip can simidi olan koç grubundan dolayı bu maçla ilgili bazı kaygılarım var.

Bu sezon boyunca bunun dışında bu derece kaygılarımın olduğu maç pek olmamıştı açıkçası.

Sadece Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına gitmesi için bu maçı kazanması gerektiğini biliyorum maçı kazanmaları için gerekli olan tek motivasyon kaynağı bu gibi.
 
Hollanda gibi zayıf bir lig te tüm sezon 10 gol atan adam topçu filan değildir
Akturkoglunu Hollanda ya götür 20 golden aşağı atmaz
Orası öyle ama sene başı burada da attı. Sezona iyi giriyor ama devamlılık yok.
Yalnız geçen sene Feyenoord da da sezonun sonunda ciddi bir performans düşüklüğü yaşamış. Bu yüzden adamlar almadı.
Ben de onu diyorum zaten sadece geçen sene değil sürekli bu şekilde kariyeri.
 
Bizim için pek önemi yok çünkü biz kendi işimizi kendimiz görüyoruz zaten. Bu maçın tek artısı, Beşiktaş kazanırsa haftaya Sivas maçında şampiyonluğu ilan etme olasılığımız oluşacak.
 
Fark 2 puan olsa havada karada fener alır derdim ama herkeste psikolojik bir boşalma oldu bence biz Alanya ve Pendik üzerine Adana'yı da farklı geçince. Jk'nin motivasyonuna bağlı maç. Puan alabilecekleri bir ortam var.
 
şu ismail kartal gibi egolu bir td görmedim. Hep ben yaptım, ben puan rekoru kırdım, ben iyi futbol oynatıyorum, ben karakterli biriyim, ben yabancı td lerden daha iyiyim, niye bana imparator demiyorsunuz gibi şeyler söyleyen bir teknik direktörüm olsa ağır söverdim içimden.
 
Ne kafada yaşıyor bunlar anlamak zor. Bizim maçımız varken yemek hazırlamak nedir 😂? Kimin aklına gelmiş acaba bunu organize etmek. Bide herkes ayrı ayrı takılarak plastik masalarda sahanın ortasında aileleriyle yemek yemişler.
Muhtemelen Adana Demirspor deplasmanında puan kaybı yaşamamızı bekliyorlardı orada puan kaybedersek şov yaparlardı maçtan sonra görüntüler düşerdi motivasyon, hırs vs ama biz koydukça ses bunlardan yükseldi zaten dağılmışlardı iyice dağıldılar. :asd:
 
Ne kafada yaşıyor bunlar anlamak zor. Bizim maçımız varken yemek hazırlamak nedir 😂? Kimin aklına gelmiş acaba bunu organize etmek. Bide herkes ayrı plastik masalarda sahanın ortasında aileleriyle yemek yemişler.
Yemek organizasyonu iyi güzel, moral için vermek istedin diyelim arkadaş stad içinde mi yaparsın bunu ya? Git bir klas yerde ver ne bileyim onlarında sosyal tesisleri vardı orada verebilirler orada yemek organizasyonu mu olur? Bizimkiler bu tarz organizasyonları GS adasında veriyor gerçi.
 
Üst Alt