⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY - Sayfa 98 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY


Ah Dubois olsa var ya cuk otururdu sağolsun yönetim yine müthiş planlama yapıp hem sağ hem sol bek oynayabilen adamı yolladı.

Kaan, Barış, Berkan bunların faydasını fazlasıyla gördük aynı şekilde Dubois'in görürdük neyse son maça kadar dayandık 1 puan bile şampiyon yapıyor bir zahmet alıp ligi bitirelim ondan sonra tartışılacak konuları tartışırız.


Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Berkan
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​
 
Bu maça olabildiğince en güçlü halimizle çıkmamız gerekiyor, sezonun son maçı artık.

Muslera
Barış Alper
Sanchez
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Berkan
Zaha
Mertens
Kerem A.
İcardi

İlk yarıdan fişi çeker bu kadro.

Tabi caniimmmm.. Gorduk son mac. Yok oyle kagit ustunden okuma isleri. Cikip oynamadiklari surece bir anlami yok isimlerin. Ortlama oynasalar yeter mi ? belki. Aksi halde, buyuk bir travma bekliyor bizi. Benim guvenimi cok buyuk sarstilar. Galatasaray elbet mac kaybeder, sorun yok. Ancak bu sartlar altinda, "bu sekilde" ruhsuzca oynayarak gelen bir maglubiyeti ben hazmedemem cikipta "bu kadro fisi ceker" asla diyemem.
 
Bugün kritik gün. Hakem açıklanacak.
En kötü ihtimalle berabere kalırız diyorum ama gerçekten zorbay ve bahattin şimşek gibi bizi bir çok maçta doğrayan bir operasyon çocuğu açıklanırsa yalı çocuğunun sahamıza girmesine engel olmaktan daha aciz bir duruma düşer yönetim.
 
Son düzenleme:
Konya da can havliyle oynayacak.

Futbolun acimasi yoktur.

Fb macini ne yapip edip puanla bitirecektik.

Simdi her turlu sonuca hazir olacagiz.Rus ruletine döndü iş

Fbnin denizli faciasi falan gibi bisey olursa 3 sene kendine gelemez bu takim
 
FB maçına ideal kadroyla çıktık ama maç bitsin diye bekledik 90 dk. Bu kez gol atmak için sahaya çıkalım. Dünya alem görsün nasıl futbol oynanır.
 
Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Barış Mertens Kerem
İcardi
Hoca muhtemelen bu takımla çıkacaktır Konyaspor'un kapalı defansla bekleyerek oynayacak olmasını hesaba katarsak Kerem yerine dripling yapan kanat mantığından Zaha da denenebilir...
 
Konsantrasyon bozulmamalı hatta aşırı motive olunmuş bir surette çıkılmalı aksini istemiyoruz.

Lütfen takım Şampiyonluk İçin !

İNNA FETAHNA LEKE FETHAN MÜBİNA
 
Üst Alt