ŞL 24/25 Play-off M:2 | Milan 1-1 Feyenoord | MS | 18 Şubat | TRT Spor

Pioli gibi hocayı yollayıp 3.sinif portekizli rezilleri getirirsen bu hale düşmen normal baya.Allegri,Conte'den birini getirecektin pioli gibi kadrodan yüksek verim alan adamı gönderiyorsan eğer.Valla bu kadar malca yönetilen kulüp sayısı az cidden
Sarri, Mancini veya Allegri'yi getirebilirler yeni sezonda

milan hem elendi hem ligde fark yedi biz elensek bile lideriz çok şükür

O bu değilde şu maçın kalitesine bakıyorum oyuncular tempolu hızlı, fıfa oyunu gibi pas atıyolar, top kontrolleri mükemmel, iki takımında bir stratejisi var. Özellikle Feyenoord baya sistem takımı. Önde iki takımda da çalım atabilen hızlı oyuncular ve onlardan çalım yemeden savunmaya yapmaya çalışan kaliteli defans oyuncuları ve en önemlisi sahada cılız güçsüz gördüğüm belkide tek adam Felixti. Diğer tüm topçular hayvan gibi kondüsyonluydu. Sonra dönüyorum lige bakıyorum. Temposuz salmış futbolcular 11 kişi saçma sapan defans yapan bu defansı güya açıyorum diyen büyük bir kulüp ancak ceza sahası ve orta saha arasında boş boş sağa sola pas yapıyor. 5 dakikada anca topu kanada taşıyıp ordan saçma sapan ya kaleciye yada rakip defansa veya out a atan ayaksız bir bek veya kanat oyuncusu. Top bir kanattan diğerine 5 dakikada ulaşıyo kimse topu içeri taşiyim hesabında değil. Hadi kırk yılın başı biri yaptı içerde tek adam 4 kişi başında. Biz bu ülkede cidden futbol izlemiyoruz. Eskiden bu lig daha kaliteliydi. İstediğin oyuncuyu transfer et bu kadar temposuz kondüsyonsuz ve yavaş futbolla asla Avrupalı takımlarla baş edemeyiz. Sadece Galatasaray değil bu ligin mentalitesi değişmeden de anca 100 yılda bir belki bir Avrupa kupası gelir oda belki
Galatasaray fener filan bu akşam imrenerek izlediğim feyenoord dan daha pahalı takımlar... Yazık..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt