CANLI SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | 1.Y | 5 Eylül | beIN Sports 1

Fb'nin kadro tehditkar görünüyordu 1-2 ay önce, tekrar bu hale gelmesi güldürdü. Fb ile Bjk arasında uçurum vardı kadro kalitesi olarak, şu anda iki takım arasında ciddi fark görmüyorum

bjk’nin hocadan da kaynaklanıyor olabilir
Lig öncesi beğenilmeyen adamlar oynanan oyunla parlamaya başladılar biraz
fener ise kadro tamsa dediğin gibi tehditkar ama yaşlı kadro, daha şimdiden başladı sakatlıklar
Tek ters durum oğuz şu an parladı ama kerem sakatlanmasaydı kenarda tehditkar görülmeyecekti hiç

ilk 11'imiz belli oldu mu?
tincerciler karsisinda feneri destekleyecegimiz degismez bir gercektir

Bakalım şikeci kardeşlerden kimin lobisi daha güçlü

Yiyin birbirinizi ete para vermeyin...

Fb'nin kadro tehditkar görünüyordu 1-2 ay önce, tekrar bu hale gelmesi güldürdü. Fb ile Bjk arasında uçurum vardı kadro kalitesi olarak, şu anda iki takım arasında ciddi fark görmüyorum
valla zaten kale bjknin daha iyi , sağ bek tjknin yine , stoperlerden emirhan akeden iyi skrinar diğerlerinden iyi olsa bile.Sol bek benzer sayılır osde orkun falan hepsinden iyi fb oslerinin anca işte salihten,olaitandan iyidir kante,gunduzi , hucumda yine tjk sağ kanat hariç 2 mevkide de üstün fbden.Bilmiyorum abartılan ne fb ile ilgili tamam iyi destekliyor hakemler de gayet bok gibi kadro yani.Şu kadroyu olduğu gibi bize ver ilk 3e girsek tura çıkarım

Kadrolar bana denk gibi geldi ama beşiktaş fazla gaza geldiği için hüsrana uğrama ihtimali yüksek.

bjk’nin hocadan da kaynaklanıyor olabilir
Lig öncesi beğenilmeyen adamlar oynanan oyunla parlamaya başladılar biraz
fener ise kadro tamsa dediğin gibi tehditkar ama yaşlı kadro, daha şimdiden başladı sakatlıklar
Tek ters durum oğuz şu an parladı ama kerem sakatlanmasaydı kenarda tehditkar görülmeyecekti hiç
Hoca etkisi de var tabi ama Cerny, Trossard, özellikle Vlahovic, Orkun falan Fb'nin hücum hattından çok da geride değil. İki takımın da kulübesi baya yetersiz. Fb'de birkaç sakatlık olsa ağır patlayabilirler dediğin gibi.

Osimhen'in sakatlığı o kadar moralimi bozdu ki bu maçın moduna bile giremedim.

Hakemler bjkyi katletsin öldürsün istiyorum. Belki kucak dansı yapmaya birkac günlüğüne ara verirler.

valla zaten kale bjknin daha iyi , sağ bek tjknin yine , stoperlerden emirhan akeden iyi skrinar diğerlerinden iyi olsa bile.Sol bek benzer sayılır osde orkun falan hepsinden iyi fb oslerinin anca işte salihten,olaitandan iyidir kante,gunduzi , hucumda yine tjk sağ kanat hariç 2 mevkide de üstün fbden.Bilmiyorum abartılan ne fb ile ilgili tamam iyi destekliyor hakemler de gayet bok gibi kadro yani.Şu kadroyu olduğu gibi bize ver ilk 3e girsek tura çıkarım
Fred'ler Talisca'lar falan duruyorken baya geniş bir kadro görünüyordu. Şu anda baya baya eksik ve yetersiz bir takım. Baya kötü yönettiler yabancı kontenjan işini. Lukaku gereksizdi bence, yine Semedo Ederson falan baya gereksiz bu yabancı kotası varlığında. Aziz hakemlere güveniyor heralde, özellikle avar'da büyük saçmalıklar dönüyor bu sezon.

1788626425982.webp

Mr. Kartal'in Oguz&Irfan kumari nerede patlayacak bakalim.
Kendisini ve takimini CL'de gormek icin sabirsizlaniyorum.

BJK kazansin, fener hakemle falan kucuk maclari bir sekilde cozuyor, derbileri kaybetsinler.

Tinerciler 1-2 alacaktır..

Fredle talişkayi göndereceğime lukaku ayısını almazdım, semedoyu gönderirdim. O kadar malca bir is yaptılar ki artık bu sene rakip olarak görmüyorum.

Bjk mağlubiyeti sonrasında Roma da bunlara içerde çakarsa Antep deplasmana gidip puan bıraktıklarında İsmail şutlanır takımı Kuyt çalıştırmaya başlar. Kaos başlangıcı olarak bjk'nin galip gelmesi gerekiyor bu akşam.

Geri
Üst Alt